Diyarbakır İnsan Hakları Derneği'nde arama! Sekreterin örgütle ilişkisi tespit edildi

Bir buçuk yıldır süren devam eden soruşturmalar sonucunda, Diyarbakır İHD Şube sekreteri F.B'nin örgütle teması tespit edildi. Şüpheli F.B'nin ikametinde ve İHD'de eş zamanlı olarak arama yapılıyor.

Yaklaşık bir buçuk yıldır Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı Tem ve İstihbarat Şube ekiplerince yürütülen titiz çalışmalar neticelerini vermeye devam ediyor.

EŞ ZAMANLI ARAMA

Soruşturmalar neticesinde Diyarbakır İHD Şube sekreteri F.B.’nin örgütle teması tespit edildiği ve bu sabah 06.30 itibariyle eş zamanlı olarak şüpheli F.B.’nin ikametinde ve iş yeri olan Diyarbakır İnsan Hakları Derneğinde arama yapılıyor.

Diyarbakır İnsan Hakları Derneği'nde arama! Sekreterin örgütle ilişkisi tespit edildi ile ilgili etiketler Diyarbakır Gözaltı İHD terör örgütü
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.