Diyanet'ten ihraç edilmişti: İBB, Fatma Yavuz'un işine son verdi

Diyanet'ten ihraç edildikten sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde İnanç Masası biriminde yeni görevine başlayan Fatma Yavuz'un işine son verildi. İmamoğlu'nun talimatıyla apar topar görevden alınan Yavuz, düğününde misafirlerine alkol ikram etmesi ile de büyük tepki toplamıştı.

Diyanet'ten ihraç edilmesinin ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde İnanç Masası biriminde göreve başlayan Fatma Yavuz, İBB Başkanı İmamoğlu'nun talimatıyla buradaki görevinden alındı.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ GÖSTERDİ

İBB'deki görevinden alınması sonrası sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Yavuz, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat'ın mobingine maruz kaldığını öne sürdü. Yaptığı paylaşımda İmamoğlu'na da seslenen Yavuz, "İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat'ın mobingi sonucunda işten çıkarıldım. Sn. Başkanım Ekrem İmamoğlu size ulaşmama engel oldular. Lütfen benimle irtibata geçiniz. Bu bir infazdır" ifadelerine yer verdi.

DÜĞÜNÜNDE ALKOL İKRAM ETTİĞİ İÇİN TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde nikah masasına oturan Fatma Yavuz'un düğününde misafirlere alkol servis etmesi tepki çekmişti. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Yavuz, "Misafirlerimizden arzu edenlere alkol servisi yaptık. Çünkü yaşam tarzına saygı lafla değil eylemle gösterilmesi gereken bir şeydir" demişti.

Diyanet'ten ihraç edilmişti: İBB, Fatma Yavuz'un işine son verdi ile ilgili etiketler İBB Diyanet İşleri Başkanlığı Fatma Yavuz
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.