Diyanet'ten çocuklu camileri "kerhaneye" benzeten kendini bilmeze sert yanıt!

Camilerde çocuk görmek istemeyen Osman Ünlü'ye Diyanet İşleri Başkanlığından sert yanıt geldi.

Çocukları küçük yaşta camiler ile tanıştırmayı hedefleyen Mehmet Görmez'in 'Çocuk Dostu Camiler' projesini eleştiren Türkiye Gazetesi yazarı İlahiyatçı Osman Ünlü, TGRT Haber'de skandal açıklamalar yapmıştı.

Camilerde çocukların oyun oynamasının "caiz olmadığını" savunan Osman Ünlü, çocukların oyun oynadığı camileri "kerhane"ye benzetmişti.

DİYANET'TEN SERT YANIT

Osman Ünlü'ye bugün Diyanet İşleri Başkanlığından da sert yanıt geldi.

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in "cami ve çocuk" konulu bir konuşmasının videosu resmi Twitter hesabından, "Çocuklarımızın zihninde cami, namaz ve cemaatle ilgili yanlış bir iz bırakacak şekilde ona kötü davranacaksanız teravihinizi evinizde kılın" notu ile paylaşıldı. / SuperHaber

İşte o video:

Diyanet'ten çocuklu camileri "kerhaneye" benzeten kendini bilmeze sert yanıt! ile ilgili etiketler Diyanet namaz osman ünlü Mehmet Görmez
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.