Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan vatandaşlara dayanışma ve yardımlaşma mesajı!

Türkiye geneli neredeyse tüm iller yoğun kar yağışı altındayken yollarda mahsur kalan vatandaşlar için Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan dayanışma ve yardımlaşma mesajı verildi.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, deprem, yangın, sel gibi afetlerde olduğu gibi hayatı olumsuz etkileyen kar yağışında da büyük bir dayanışma ve yardımlaşmayla zorlukları ortadan kaldırmak için iyilik yarışına girilmesinin, milletin yüce asaletinin tezahürü olduğunu belirtti.

"BÜYÜK BİR DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA İLE ZORLUKLARI ORTADAN KALDIRMAK İÇİN İYİLİK YARIŞI"

Erbaş, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, "Deprem, yangın, sel gibi afetlerde olduğu gibi hayatı olumsuz etkileyen kar yağışında da büyük bir dayanışma ve yardımlaşma ile zorlukları ortadan kaldırmak için iyilik yarışına girmesi, milletimizin yüce asaletinin tezahürüdür. Rabbim, bu asaletten nesillerimizi mahrum eylemesin." ifadelerini kullandı.

Başkan Erbaş, paylaşımında, Türkiye Diyanet Vakfı ekiplerinin yolda kalan vatandaşlara yardım yaptığı fotoğraflara da yer verdi.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan vatandaşlara dayanışma ve yardımlaşma mesajı! ile ilgili etiketler Diyanet Ali Erbaş kar
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.