Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Yardım götürdüğümüz insanların Türk bayrağını öpmeleri bütün yorgunluğu alıyor

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Türkiye Diyanet Vakfı'nın iftar programına katıldı. Bağışçılara hitap eden Erbaş, "Yardım götürdüğümüz yerlerde insanların Türkiye Diyanet Vakfı yeleğinin üzerindeki Türk bayrağını koşup öpmeleri var ya o bütün yorgunlukları ortadan kaldırıyor" dedi.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Türkiye Diyanet Vakfı'nın vakıf bağışçıları için düzenlediği iftar programına katıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığı yemekhanesinde düzenlenen iftar programında konuşan Erbaş, ramazan ayının mağfiret günlerinin idrak edildiğini belirterek, "Mağfirete koşunuz ve cennete koşunuz. O cennet ki onun genişliği ve büyüklüğü gökler ve yer kadardır. Muttakiler için hazırlanmıştır ve O muttakiler ki onlar infak ederler" ayetlerini hatırlattı.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Yardım götürdüğümüz insanların Türk bayrağını öpmeleri bütün yorgunluğu alıyor

"TÜRK BAYRAĞINI ÖPMELERİ BÜTÜN YORGUNLUĞUMUZU ALIYOR"

Ali Erbaş, Türkiye Diyanet Vakfı'nın 1003 şubesi olduğunu, yurt içi ile yurt dışında mazlumlara ve mağdurlara ulaşmaya çalıştığını ifade ederek çalışma sırasında yaşadığı anılarını anlattı. Erbaş, "Yardım götürdüğümüz yerlerde insanların Türkiye Diyanet Vakfı yeleğinin üzerinde ki Türk bayrağına koşup da o bayrağı öpmesi var ya, o bütün yorgunlukları ortadan kaldırıyor. Türkiye'nin, Türk milletinin ne kadar cömert, ne kadar paylaşımcı, ne kadar yardımlaşma ruhu ile dolu olduğunu gösteriyor. 2019 yılında örneğin sadece Kurban Bayramında biz 149 ülkeye ulaştık. Ramazan aylarında 100 civarında ülkeye ulaşıyoruz elhamdülillah. Peygamber Efendimizin, 'Komşusu açken tok yatan bizden değildir' hadis-i şerifini en güzel bir şekilde yerine getirmeye gayret ediyoruz" diye konuştu.

DHA

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Yardım götürdüğümüz insanların Türk bayrağını öpmeleri bütün yorgunluğu alıyor ile ilgili etiketler Ali Erbaş diyanet işleri başkanı türkiye diyanet vakfı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.