Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'tan ilk açıklama: Desteğiniz sorumluluğumuzu arttırmıştır

Gelen son dakika haberine göre; Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, ''Milletimizin büyük desteği, İslami değerlere her daim sahip çıkması azmimizi, heyecanımızı, sorumluluğumuzu arttırmıştır'' açıklamasında bulundu.

Ankara Barosu, geçtiğimiz günlerde Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ı hedef gösteren bir açıklama metni yayımlamış, söz konusu açıklamaya vatandaşlardan büyük tepki gelmişti.

Sosyal medyada Erbaş'ın hedef gösterilmesine kızan kullanıcılar, #AliErbasYalnizDegildir hashtag'i altında yüz binlerce destek tweet'i atmıştı.

Erbaş'ı hedef gösteren Ankara Barosu'nun açıklamasına başta AK Parti'li siyasiler olmak üzere bir çok kesim sert tepki göstermiş, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı ise soruşturma başlatmıştı. 

ERBAŞ'TAN İLK AÇIKLAMA

Söz konusu gelişmelerin üzerine açıklama yapan Prof. Dr. Erbaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, ''Milletimizin büyük desteği, İslami değerlere her daim sahip çıkması azmimizi, heyecanımızı, sorumluluğumuzu arttırmıştır'' açıklamasında bulundu.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'tan ilk açıklama: Desteğiniz sorumluluğumuzu arttırmıştır

 

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'tan ilk açıklama: Desteğiniz sorumluluğumuzu arttırmıştır ile ilgili etiketler Diyanet İşleri Başkanlığı Ali Erbaş Son dakika Diyanet Prof. Dr. Erbaş ankara barosu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.