Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş duyurdu: Şehitlerimiz için sabah namazından sonra dua edilecek!

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, "24 Aralık 2023 Pazar günü (yarın) sabah namazı buluşmalarında vatan müdafaasında şehadete kavuşan Mehmetçiklerimiz ve tüm şehitlerimiz için bütün camilerimizde dua edeceğiz İnşallah." ifadelerini kullandı.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, "Pençe - Kilit Harekâtı bölgesinde şehadete kavuşan kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet; kederli ailelerine, silah arkadaşlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. 24 Aralık 2023 Pazar günü (yarın) sabah namazı buluşmalarında vatan müdafaasında şehadete kavuşan Mehmetçiklerimiz ve tüm şehitlerimiz için bütün camilerimizde dua edeceğiz İnşallah. Aziz milletimizi duaya katılmaya davet ediyorum. Şehitlerimizin mekânları cennet, makamları âlî olsun." ifadelerini kullandı.

Haberin Ayrıntıları Geliyor...

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş duyurdu: Şehitlerimiz için sabah namazından sonra dua edilecek! ile ilgili etiketler Şehit terör terörist Diyanet İşleri Başkanlığı Ali Erbaş asker
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.