Sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olan İmam Halil Konakçı hakkında inceleme başlatıldı

Son günlerde sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olan İmam Halil Konakçı hakkında Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından inceleme başlatıldı. Hatay'ın Arap şehri olduğu şeklindeki açıklamalarıyla gündeme gelen Konakçı, tepkileri neden oldu. İşte detaylar...

Diyanet İşleri Başkanlığı'nda görevli imam Halil Konakçı, Hatay'ın Arap şehri olduğu şeklindeki çıkışıyla yeniden gündeme geldi.

Sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olan İmam Halil Konakçı hakkında inceleme başlatıldı

Diyanet İşleri Başkanlığı konuyla ilgili harekete geçerek Konatçı hakkında inçeleme başlattı. 

İYİ PARTİ'DEN TEPKİ

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu da sosyal medya hesabından konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Bildiğiniz gibi bir süredir Diyanet İşleri Başkanlığı’nda görevli Halil Konakçı isimli şahsın Türk Milletini rencide eden provakatif açıklamaları gündemimizi meşgul etmektedir. Bu hadsiz açıklamalar sebebiyle sabah saatlerinde Sayın Genel Başkanımız adına DİB Ali Erbaş’ı aradım, kendisi yurtdışında olduğu için Başkan Yardımcısı Kadir Dinç ile görüşme gerçekleştirdik.

Söz konusu şahısla ilgili “neden bir işlem yapılmadığını” sorduk ve Genel Başkanımızın hassasiyetini açıkça kendilerine ilettik.
Ardından bu provakatör şahısla ilgili gerekli incelemelerin başlatıldığını tarafımıza bildirdiler. Bu işin takipçisi olacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız."

ÖZDAĞ ŞUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

AA'da yer alan habere göre öte yandan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, imam-hatip Halil Konakçı hakkında Hatayla ilgili sözleri nedeniyle savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olan İmam Halil Konakçı hakkında inceleme başlatıldı ile ilgili etiketler Diyanet İşleri Başkanlığı Hatay İYİ Parti
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.