Diva'dan Megastar'a rest!

Tarkan ve Bülent Ersoy geçtiğimiz aylarda 'Ümit Hırsızı' isimli parça için stüdyoya girmişti. Sevenlerinin büyük bir merakla beklediği şarkının Diva tarafından iptal edildiği iddia edildi.

Posta'da yer alan habere göre, Bülent Ersoy şarkının piyasaya çıkmasına sayılı günler kala, 27 Mart Salı günü Tarkan'a telefon açmış, “İçime sinmedi. Bir daha stüdyoya girelim. Yakın çevrem 'Çok arabesk' diyor. Senfonik hale gelirse iyi olacağını söylüyorlar” demişti.

"AKLINIZI KİM KARIŞTIRIYOR?"

Tarkan, Ersoy'a şu cevabı vermişti: “Aklınızı kim karıştırıyor? Baştan yapamayız. Zaman yok. Bir kez daha düşünün. Sizi daha sonra ararım.” Bülent Ersoy, Tarkan’dan haber beklemişti.

 

"ŞARKI İPTAL, ÇIKARMIYORUM"

Haber gelmeyince Bülent Ersoy Tarkan’ı tekrar aradı. Tarkan da “Avrupa turnesindeyim. Eşim hamile, tekrar stüdyoya giremem, şarkıda problem yok” dedi. İkili gerildi. Bülent Ersoy, “Şarkı iptal. Çıkarmıyorum” diyerek Tarkan’ın telefonunu kapattı.

Diva'dan Megastar'a rest! ile ilgili etiketler Tarkan Bülent Ersoy
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.