Diva'dan bornozlu video eleştirilerine sert yanıt!

Bülent Ersoy, yüzüne filtre koyarak paylaştığı bornozlu videoyla ilgili kötü yorumlarda bulunanlara sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy'un Instagram hesabından paylaştığı bornozlu video, sosyal medyada olay yarattı. Ersoy'un videosunu çok beğenenlerin yanı sıra birçok kişide tepki gösterdi. Ersoy, gelen olumsuz yorumlara daha fazla dayanamayarak Instagram hesabından açıklama yaptı.

"BENDEN BİR TANE VAR"

Instagram hesabından uzun bir açıklama yapan Ersoy şunları söyledi: "Dün İnstagram hesabımda paylaştığım Snapchat videosu esprisine gülümseyerek, her zamanki hoşgörü ve nezaketleriyle yorum yapan aziz ve muhterem değerli takipçilerime, izleyicilerime, dinleyicilerime; bu vesileyle medyun-u şükran olarak yine teşekkürlerimi arz ediyorum.

Beni sevdiklerini bildiğim birkaç yakın dostumun 'Yaşayan en büyük sanat musikisi üstadı koskoca Diva'ya yakışmamış' tenkitlerini okuyunca da ifade etmek istedim ki "Yıllar içinde daima söylemişimdir, bu yıl sanat hayatımın 46. yılında yine söylüyorum 'her zaman helva da, halva da demeyi' bilmişimdir. Ve onun içindir ki benden 1 tane var!

 "SANATIMDAKİ ÜSTADLIĞIMLA VİDEONUN BİR ALAKASI YOK"

Musikimi dinleyenler, şahsımla ilgilenenler Türkiye'de Edirne'den Şemdinli'ye kadar, her yaş grubundaki insanlardır. Sanatımda otoriteyim ama, sanatımdaki otorite ve üstadlığımın, bu tarz bir video çekip sevenlerimi gülümsetmekle hiçbir bağlantısı kurulamaz, kurulmamalıdır…

Her insanın içinde, büyütmediği bir çocuk olabilir ve o çocuğu böylesi minik esprilerle kendisini sevenlerle paylaşmak istemesi de, en doğal olan bir durumdur. Dün benim yapmış olduğum gibi... Hürmetlerimin kabulü dileğiyle efendim…

Diva'dan bornozlu video eleştirilerine sert yanıt! ile ilgili etiketler Bülent Ersoy video bornoz banyo bıcı bıcı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.