Disney Plus'un skandal Atatürk filmi kararına sessiz kalmıştı! Aras Bulut İynemli'nin jetonu aylar sonra düştü

Ermeni lobisinin etkisiyle Disney Plus'un 'Atatürk' dizisini yayınlamama kararı almasına sesini çıkarmayan ve bu nedenle tepki gören Aras Bulut İynemli, aylar sonra konuyla ilgili açıklama yaparak dikkat çekti. İynemli'nin açıklamasının ardından 'jetonu yeni düştü' yorumları yapıldı.

Disney Plus, yapımına 8 milyon dolar harcadığı Atatürk dizisini Ermeni lobisinin baskısı üzerine yayınlamama kararı almıştı. Skandal karara tepki yağarken bazı muhalif isimlerden ses çıkmaması eleştirilmişti. Tartışmalara neden olan dizinin önce film olarak önce FOX TV'de daha sonra da sinemada yayınlanacağı duyuruldu. Aras Bulut İynemli, Atatürk filminin ilk fragmanını sosyal medya hesabından yayınlamıştı. Disney'in kararına ses çıkarmayan oyuncuya tepki yağmıştı. İynemli'ye ''Disney’e tek bir kelime dahi edemedin. Bugun gelmiş fragman paylaşıyorsunuz. Zerre samimi değilsiniz.'' şeklinde yorumlar yapılmıştı.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nda ve 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü'nde Atatürk'ün fotoğrafını paylaşan oyuncu, sosyal medya kullanıcıları tarafından samimi bulunmadı.

DİSNEY'E KIRGINMIŞ VE KIZGINMIŞ!

Oksijen Gazetesi’nin YouTube kanalı Oksijen TV’de “Gülay Afşar’la” programına konuk olan Aras Bulut İynemli, Atatürk dizisini yayından kaldırma kararı alan Disney Plus hakkında konuştu. Aras Bulut İynemli, çekimler tamamlanmasına rağmen yayınlamayacağını açıklayan dijital platform Disney+ için “Kırgın ve kızgınım” dedi. İynemli, ‘günün sonunda yarı yolda bırakılmış gibi hissettiğini’ söyledi.

Aras Bulut İynemli'nin Disney'in skandal kararının ardından kafasını kuma gömüp haftalar sonra ''Kırgın ve kızgınım, Yarı yolda bırakılmış gibi hissettim'' şeklindeki sözleri sosyal medya kullanıcıları tarafından samimi bulunmadı.

5 0CAK'TA SİNEMALARDA OLACAK!

Atatürk dizisi 29 Ekim’de Fox TV’de yayınlandı. Projenin 2 saat 12 dakikalık ilk kısmı 3 Kasım’da sinemalarda gösterime girdi. İlk hafta sonunda 269 bin izleyiciye ulaştı ve yaklaşık 32 milyon 600 bin TL hasılat elde etti. Songül Öden ve Mehmet Günsür gibi iki önemli oyuncunun da yer aldığı filmin, 35 ülkede vizyona gireceği açıklandı. “Atatürk: 1881-1919”un ikinci kısmı 5 Ocak 2024’te sinemalarda olacak.

Disney Plus'un skandal Atatürk filmi kararına sessiz kalmıştı! Aras Bulut İynemli'nin jetonu aylar sonra düştü ile ilgili etiketler Aras Bulut İynemli Disney Plus
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.