Disney Plus Türkiye fiyatlarına büyük zam! İkiye katlandı...

Popüler çevrimiçi dijital içerik platformlarından Disney+, Türkiye fiyatlarında yüzde 100'den fazla oranda zam yaptı. Hem yıllık hem de aylık aboneliklere yapılan zam sonrası fiyatlar cep yakacak. İşte Disney Plus Şubat 2024 zammı sonrası güncel abonelik ücretleri...

Türkiye'de çevrimiçi dijital platformlar arasında oldukça popüler olan Disney Plus'tan kullanıcılara kötü bir haber geldi. Disney Plus Türkiye fiyatlarında zam yapıldı.

Bugün itibarıyla yeni aboneler için geçerli olacak bu zam sonrası fiyatlar iki katlanmış durumda. Marvel, Disney, Star Wars, Pixar ve National Geographic gibi önemli içerikleri barındıran platforma yüzde 100'ü aşkın oranda bir zam geldi.

İşte yeni Disney Plus zamlı güncel fiyatları:

- Aylık abonelik

Eski fiyat: 64,99 TL
Yeni Fiyat: 134,99 TL

- Yıllık abonelik

Eski fiyat: 649 TL
Yeni fiyat: 1.349,90 TL

Disney Plus Türkiye fiyatlarına büyük zam! İkiye katlandı...

Yapılan açıklamaya göre 14 Şubat 2024 tarihinden önce yıllık ödeme planıyla üye olan üyelerin üyelik ücretleri 20 Mart 2024’e veya daha sonraki bir tarihe denk gelen bir sonraki ödeme tarihlerinde bu fiyatla güncellenecek.

Geçtiğimiz haftalarda Netflix'te de bir zam yapılmış ve Temel Plan fiyatı 99,99 TL'den 119,99 TL'ye, Standart Plan 149,99 TL'den 176,99 TL'ye, Özel Plan'ın fiyatı ise 199,99 TL'den 229,99 TL'ye çıkmıştı.

Disney Plus Türkiye fiyatlarına büyük zam! İkiye katlandı... ile ilgili etiketler Disney Plus zam
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.