Dişlerini yaptıran Beren Saat'in yeni hali sosyal medyayı salladı

Fatmagülün Suçu Ne?, Aşk-ı Memnu, Muhteşem Yüzyıl: Kösem, Atiye gibi rol aldığı yapımlarla geniş bir hayran kitlesine ulaşan güzel oyuncu Beren Saat, yeni reklam filmi öncesi imaj yeniledi. Dişlerini yaptıran 37 yaşındaki oyuncunun son hali ise sosyal medyayı salladı.

Aşk-ı Memnu'daki rol arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte yeni bir projede yer alacağı konuşulan Beren Saat, yaptığı reklam anlaşmaları nedeniyle imaj değişikliğine gitti. Oyuncu Beren Saat, yeni reklam filmi öncesi ön dişlerini yaptırdı. Hayranları "Doğallığını bozdun" şeklinde yorumlar yazdı. Bazı takipçileri ise Beren'in her haliyle güzel olduğunu söyledi.


DİŞLERİNİN ARASINDAKİ BOŞLUĞU DOLDURTTU

Dişlerinin arasını kapattıran Beren Saat, objektiflere de gülerken ilk pozunu verdi. Ekranın en güzel kadınları arasında gösterilen Saat'in yeni hali hayranlarını da ikiye böldü. Kimi takipçileri doğallığını bozduğunu söylerken kimileri de her haliyle Beren Saat'i çok beğendiğini yazdı.

4 MİLYONLUK ANLAŞMA

En son Netflix'te yayınlanan Atiye dizisiyle seyirciyle buluşan Beren Saat'in, bir senelik anlaşma için markadan 4 milyon aldığı iddia edildi. Daha önce bir araba markasının yüzü olan Saat'in, o anlaşmadan ne kadar aldığı gizli tutulmuştu.

İşte Beren Saat'in yeni hali...

Dişlerini yaptıran Beren Saat'in yeni hali sosyal medyayı salladı
 

 

Dişlerini yaptıran Beren Saat'in yeni hali sosyal medyayı salladı ile ilgili etiketler Beren Saat imaj diş
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.