Dışişleri'nden Ukrayna savaşının ikinci yıl dönümünde dikkat çeken mesaj! "Çabalarımızı devam ettireceğiz"

Dışişleri Bakanlığı, Ukrayna savaşının ikinci yıl dönümünde, dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Yayımlanan mesajda, "Ukrayna’nın bağımsızlığı, egemenliği ve toprak bütünlüğü temelinde, adil ve kalıcı bir çözüme ulaşılmasına yönelik çabalarımızı devam ettireceğiz." ifadeleri kullanıldı.

Dışişleri Bakanlığı, Ukrayna savaşının ikinci yıl dönümünde bir mesaj yayımladı.

Bakanlıktan yapılan açıklama şu şekilde:

Ukrayna’daki savaş ikinci yılını geride bırakırken, çatışmaların Ukrayna üzerindeki yıkıcı etkisi büyümekte, bölgesel ve küresel düzeydeki olumsuz sonuçları derinleşmektedir.

Diplomatik süreci yeniden canlandırmaya imkan verecek koşulların en nihayetinde ortaya çıkacağına inanıyoruz. Bu anlayışla, taraflara gerekli telkinlerimizi sürdürüyoruz.

Ukrayna’nın bağımsızlığı, egemenliği ve toprak bütünlüğü temelinde, adil ve kalıcı bir çözüme ulaşılmasına yönelik çabalarımızı devam ettireceğiz.

Dışişleri'nden Ukrayna savaşının ikinci yıl dönümünde dikkat çeken mesaj! "Çabalarımızı devam ettireceğiz"

 

 

Dışişleri'nden Ukrayna savaşının ikinci yıl dönümünde dikkat çeken mesaj! "Çabalarımızı devam ettireceğiz" ile ilgili etiketler Ukrayna Rusya Dışişleri Bakanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.