Dışişleri'nden İsrail'e Mescid-i Aksa çağrısı: Derin endişe duyuyoruz

Dışişleri Bakanlığı, Mescid-i Aksa ile ilgili açıklama yaptı. Yapılan açıklamada Mescid-i Aksa konusunda derin endişe duyuyoruz.

Dışişleri Bakanlığı, Mescid-i Aksa ile ilgili açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, "Mescid-i Aksa’nın kutsiyetinin ihlaline yönelik artan eylemlerden derin endişe duyuyoruz" denildi. Son dönemde Mescid-i Aksa’nın kutsiyetinin ihlaline yönelik artan eylemlerden derin endişe duyuyoruz.

Kudüs’te başta Harem-i Şerif olmak üzere kutsal mekânların kutsiyetini ve tarihi statükosunu ihlal eden saldırılar hiçbir şekilde kabul edilemez.

İsrail Hükümeti’ne sahada gerilimi artıracak her türlü tahrikkar eylemden kaçınması çağrımızı ve bu doğrultuda gerekli adımların ciddiyetle ve süratle atılması yönündeki kuvvetli beklentimizi yineliyoruz.

Dışişleri'nden İsrail'e Mescid-i Aksa çağrısı: Derin endişe duyuyoruz ile ilgili etiketler Dışişleri Bakanlığı Mescid-i Aksa
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.