Dışişleri Bakanlığı'ndan Rusya'daki facianın ardından taziye mesajı

Dışişleri Bakanlığı, Rusya Federasyonu’nun Kuzbass bölgesindeki bir madende gerçekleşen kaza sonucunda hayatını kaybedenler için başsağlığı mesajı yayımladı.

Rusya'da yaşanan kömür madeni faciasına Türkiye Dışişleri Bakanlığı sessiz kalmadı. Dışişleri Bakanlığı, taziye mesajı yayımladı.

'ÜZÜNTÜYLE ÖĞRENDİK'

Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Rusya Federasyonu’nun Kuzbass bölgesindeki bir madende gerçekleşen kaza sonucunda en az 52 kişinin hayatını kaybettiği ve birçok kişinin yaralandığı üzüntüyle öğrenilmiştir. Rusya Federasyonu halkının kederini paylaşıyor, hayatını kaybedenlerin ailelerine ve Rusya Federasyonu Hükümetine başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz” denildi.

Dışişleri Bakanlığı'ndan Rusya'daki facianın ardından taziye mesajı ile ilgili etiketler Rusya Maden Kömür Dışişleri Bakanlığı facia
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.