Dışişleri Bakanlığı: Şili'de yaşanan orman yangınları nedeniyle üzüntü duyuyoruz

Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre Şili'nin Valparaiso bölgesinde son birkaç gündür yaşanmakta olan orman yangınları nedeniyle üzüntü duyulduğu aktarıldı.

Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada; Şili'nin Valparaiso bölgesinde son birkaç gündür yaşanmakta olan orman yangınları sonucunda meydana gelen can kayıpları, yaralanmalar ve yıkımdan üzüntü duyulduğu belirtildi.

Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Şili'nin Valparaiso bölgesinde son birkaç gündür yaşanmakta olan orman yangınları sonucunda meydana gelen can kayıpları, yaralanmalar ve yıkımdan üzüntü duyuyoruz. Dost Şili halkına ve Hükümetine taziyelerimizi sunuyor, hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı ve yaralananlara acil şifalar diliyoruz" denildi.

Dışişleri Bakanlığı: Şili'de yaşanan orman yangınları nedeniyle üzüntü duyuyoruz ile ilgili etiketler Şili Dışişleri Bakanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.