Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'ndan 'Tahıl Koridoru' açıklaması: Rusya'dan cevap bekliyoruz!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Tahıl koridoru ile ilgili olarak Rusya'dan cevap bekliyoruz. BM planının işler bir plan olduğunu anlattık. Taraflar anlaşırsa İstanbul'da detayları görüşmek üzere bir araya gelebileceğimizi söyledik." açıklamasında bulundu.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, gündemdeki tahıl koridoruyla ilgili açıklamalarda bulundu. Rusya'dan cevap beklediklerini belirten Bakan Çavuşoğlu, " Tahıl koridoru ile ilgili olarak Rusya'dan cevap bekliyoruz. BM planının işler bir plan olduğunu anlattık. Taraflar anlaşırsa İstanbul'da detayları görüşmek üzere bir araya gelebileceğimizi soyledik." diye konuştu.

Çavuşoğlu'nun açıklamaları şöyle;

TÜRKİYE'NİN GÜVENLİK ENDİŞELERİ

"NATO genel sekreterinin bu çabalarını biz takdire şayan buluyoruz.

MAYINLARIN TEMİZLENMESİ

Şu anki plana göre mayınların temizlenmesine gerek yok, güvenli hatlar açılabilecek.

TAHIL KORİDORU

Tahıl koridoru ile ilgili olarak Rusya'dan cevap bekliyoruz. BM planının işler bir plan olduğunu anlattık. Taraflar anlaşırsa İstanbul'da detayları görüşmek üzere bir araya gelebileceğimizi soyledik."

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'ndan 'Tahıl Koridoru' açıklaması: Rusya'dan cevap bekliyoruz! ile ilgili etiketler tahıl koridoru Çavuşoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.