Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Polonya'da!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, mevkidaşı Rau'nun daveti üzerine gittiği Polonya'da temaslarına başladı. Polonya, Türk SİHA'larını satın alan ilk NATO üyesi olması bakımından önem taşırken, Çavuşoğlu 'Polonya Müslümanları Dini İdaresi Başkanı Tomasz Miskiewicz' ve 'Yönetim Kurulu üyeleri' ile görüştü.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türk SİHA'larını satın alan ilk NATO üyesi olması bakımından kritik önem arz eden Polonya'da temaslarına başladı. 

PROGRAM YOĞUN

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Polonya Dışişleri Bakanı Zbigniew Rau’nun daveti üzerine resmi ziyaret gerçekleştirmek için başkent Varşova’ya geldi.

Bakan Çavuşoğlu temasları kapsamında, Tatar toplumunu temsil eden Polonya Müslümanları Dini İdaresi Başkanı Tomasz Miskiewicz ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Bakan Çavuşoğlu’nun 2 günlük ziyareti kapsamında gerçekleştireceği temaslarda, Polonya ile ikili ilişkilerin tüm boyutlarıyla ele alınması, Avrupa Birliği (AB) üyelik süreci ile bölgesel ve uluslararası konularda fikir alışverişinde bulunulması bekleniyor.

Bakan Çavuşoğlu, ziyareti kapsamında Polonya Cumhurbaşkanı ve Polonya Meclisi (Sejm) Başkanı tarafından kabul edilecek, ayrıca Polonya’da yaşayan vatandaş ve soydaşlarla bir araya gelecek.

ÇAVUŞOĞLU VARŞOVA GÜVENLİK FORUMU'NDA KONUŞACAK

Bakan Çavuşoğlu yarın düzenlenecek 7. Varşova Güvenlik Forumu’nda bir konuşma yapacak.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Polonya'da! ile ilgili etiketler Polonya Çavuşoğlu ziyaret rau

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.