Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan New York'ta diploması atağı!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Mali Dışişleri Bakanı Abdoulaye Diop ve Avrupa Konseyi Genel Sekreteri Marija Pejcinovic Buric ile bir araya geldi. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu daha sonra Kazakistan Dışişleri Bakanı Ruslan Kazakbaev, Ürdün Dışişleri Bakanı Ayman Safadi ve Nikaragua Dışişleri Bakanı Denis Moncada ile görüştü.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD’nin New York kentinde temaslarını sürdürüyor.

MALİ VE AVRUPA KONSEYİ TEMASLARINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Bakan Çavuşoğlu, temasları kapsamında Mali Dışişleri Bakanı Abdoulaye Diop ve Avrupa Konseyi Genel Sekreteri Marija Pejcinovic Buric ile bir araya geldi.

KAZAKİSTAN, ÜRDÜN VE NİKARAGUALI MEVKİDAŞLARIYLA GÖRÜŞTÜ

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu daha sonra Kazakistan Dışişleri Bakanı Ruslan Kazakbaev, Ürdün Dışişleri Bakanı Ayman Safadi ve Nikaragua Dışişleri Bakanı Denis Moncada ile bir araya geldi.

İKİ KRİTİK ÜLKEYLE DEVAM ETTİ: BELARUS VE SOMALİ

Belarus Dışişleri Bakanı Vladimir Makei ve Somali Dışişleri ve Uluslararası İşbirliği Bakanı Mohamed Abdirizak Mohamud ile bir araya geldi.

ANGOLALI MEVKİDAŞIYLA GÖRÜŞTÜ

Bakan Çavuşoğlu, temasları kapsamında Angola Dışişleri Bakanı Tete Antonio ile bir araya geldi.

 

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan New York'ta diploması atağı! ile ilgili etiketler Türkiye Avrupa Konseyi Çavuşoğlu mevlüt Dışişleri mal

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.