Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu anında müdahale etti

SuperHaber'in fenomen yazarı Serkan İnci, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan bir soruna dikkat çekti ve anında ses getirdi. İnci, Avrupa Birliği'nin tüm limanlarında Türk denizcilere karşı adı konmamış bir ambargonun söz konusu olduğunu ve baskı uygulandığını dile getirdi.

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu anında müdahale etti

Yazarımız Serkan İnci'nin yazdıkları anında yankı buldu, ses getirdi ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu bizzat devreye girdi. Bakan Çavuşoğlu hemen konuya el koydu. İlgisini de sosyal medya hesabından ilan etti.

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu anında müdahale etti - Resim : 2

Yazarımızın mesajları şöyleydi:

"Yunanistan'ın Elefsis Limanına giren Türk bayraklı MAKBULE ANA gemisinin Baş Mühendisi, sırf fotoğraf çekiliyor diye alıkonulmuş.

Son gelişmelerden sonra Yunanistan'ın, Türk ticari gemilerine zorluklar başlattığının kanıtı gibi adeta.

Başmühendis yarın mahkemeye çıkacak.

Ama ne yazık ki, alıkonulan başmühendise bölgedeki konsolosluk avukat ayarlayamamış.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, belki de bir adamın hayatı kararacak.

Siyasi gerilimden dolayı sivil bir Türk denizcisinin böyle çaresiz bırakılması bize yakışmaz. Şuan göz göre göre hapise atılacak adam.

İşin kötü tarafı, AB'nin tüm limanlarında Türk denizcileri ve gemileri isimsiz bir ambargo ve baskı altında. Bu soruna çözüm bulunmalı."

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu anında müdahale etti ile ilgili etiketler Mevlüt Çavuşoğlu Serkan İnci yunan limanları türk denizciler