Diriliş Osman ne zaman başlayacak? Oyuncular kim?

Diriliş Osman ne zaman başlayacak? Yeni sezonda ATV ekranlarında yayınlanacak reyting rekortmeni dizi Diriliş Ertuğrul hazırlıklarını sürdürüyor. Hayranları dizinin ne zaman başlayacağını merak ediyor. Başrolünde Burak Özçivit'in yer alacağı Diriliş Osman'ın, büyük beğeni toplaması bekleniyor. Sevenleri dizi hakkında araştırma yapmaya başladı. İşte Diriliş Osman ne zaman başlayacak? Oyuncular kim? Sorularının cevaplarını haberimizde bulabilirsiniz...

Diriliş Osman ne zaman başlayacak? Hayranları dizinin ne zaman başlayacağını merak ediyor. Başrolünde Burak Özçivit'in yer alacağı Diriliş Osman'ın, büyük beğeni toplaması bekleniyor. Yeni bölümlerinde tıpkı eski sezonda olduğu gibi çaşamba günleri yayınlanması bekleniyor. Sevenleri dizi hakkında araştırma yapmaya başladı.Yeni sezonda ATV ekranlarında yayınlanacak reyting rekortmeni dizi Diriliş Ertuğrul hazırlıklarını sürdürüyor. İşte Diriliş Osman ne zaman başlayacak? Oyuncular kim? Sorularının cevaplarını haberimizde bulabilirsiniz...

Diriliş Osman'ı ekleyen izleyiciler dizinin hangi gün yayınlanacağını da merak ediyor. ATV ekranlarında yayınlanacak dizinin çarşamba günleri ekrana geleceği iddia edildi.

Dizi, Diriliş Ertuğrul'un sezon finali yapmasının ardından başlayacak. Osman Gazi'nin küçüklüğünün Diriliş Ertuğrul'da yer alacak ancak Burak Özçivit ile Engin Altan Düzyatan aynı karede yer almayacak. Diriliş Ertuğrul'da Ertuğrul Bey'in oğulları Gündüz ve Savcı'nın ''Osman'' konseptinde de yer alması bekleniyor.

Diriliş Osman ne zaman başlayacak? Oyuncular kim? ile ilgili etiketler Burak Özçivit ATV Diriliş Osman
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.