Diriliş Ertuğrul’un Yıldızı Takla Atan Araçtan Nasıl Kurtulduğunu Anlattı! Fizik Tedavisi Devam Ediyor

29 Mayıs'ta 15:00 sularında Adana Havalimani'na gitmek üzere arabasıyla yola çıkan 50 yaşındaki ünlü oyuncu İlker Aksum, Yüreğir ilçesinin Kışla Mahallesi'nde kontrolünü kaybederek kaza yapmıştı. Araçta sıkışıp kalan ünlü oyuncuyu etraftaki vatandaşların emniyet kemerini kesmesi sonucu çıkartılmıştı. Ölümden dönen Aksum, kaldırıldığı hastanede yapılan müdahale sonucu taburcu edilmişti.

29 Mayıs'ta 15:00 sularında Adana Havalimani'na gitmek üzere arabasıyla yola çıkan 50 yaşındaki ünlü oyuncu İlker Aksum, Yüreğir  ilçesinin Kışla Mahallesi'nde kontrolünü kaybederek kaza yapmıştı. Araçta sıkışıp kalan ünlü oyuncuyu etraftaki vatandaşların emniyet kemerini kesmesi sonucu çıkartılmıştı. Ölümden dönen Aksum, kaldırıldığı hastanede yapılan müdahale sonucu taburcu edilmişti. 

 Sağlık durumu iyi olan oyuncunun, daha sonra kamera kayıtları incelendiğinde motosiklete çarpmamak için ağaca çarptığı görülmüştü. Ayrıca bu motosikletin plakasız olduğu da gözlerden kaçmadı. 

Güvenlik kamerası kayıtları izlediğinde Aksum' un kullandığı arabanın refujdeki ağaca çarpıp sonra takla atarak sürüklendiği ve arabanın tekerleğinin yerinden hızla çıkarak fırladığı görülmüştü. Aynı zamanda kaza yapan otomobilin yolda giden bir başka minibüse çarptığı ve etraftaki vatandaşların panik anları da güvenlik kamerası görüntülerine yansımıştı. 

"Talihsiz Kaza"

 

İlker Aksum, sosyal medyadan hayranlarına; "Arkadaşlar talihsiz bir kaza geçirdim. Olacağı varmış. Görüntüleri izlediğimde kazanın büyük ölçekli olduğunu gördüm. Allah'a şükür hiçbir yerimde sorun yok. Farkındaysanız kolumda küçük bir çizik var.

Diriliş Ertuğrul’un Yıldızı Takla Atan Araçtan Nasıl Kurtulduğunu Anlattı! Fizik Tedavisi Devam Ediyor

Gördüğünüz gibi gayet iyiyim ve bu da geçecek inşallah. İlginiz, sevginiz ve yazdığınız o güzel mesajlar için teşekkür ediyorum. Yola devam merak etmeyin. Hepinizi çok seviyorum." diyerek durumunu ve duygularını belirtmişti.

 "Fizik Tedavi Görüyorum"

Ünlü oyuncu İlker Aksum yaşadığı talihsiz kaza sonucu ilk kez Etiler' de görüntülendi. Muhabirlerin kaza ile ilgili merak ettiklerini cevaplayarak duygularını aktardı. İlker Aksum kazanın verdiği psikolojik travmayı daha yeni atabildiğini açıkladı. Ünlü oyuncu " O arabadan çıkmam mucize oldu. 15 gündür fizik tedavi görüyorum. Ama şimdi zımba gibiyim." dedi.

 Aksum, " Mevlana'nın projesiyle ekranlara geleceğim. Onun hazırlıklarına başladım." diyerek hayranlarına güzel haberi verdi.   

Diriliş Ertuğrul’un Yıldızı Takla Atan Araçtan Nasıl Kurtulduğunu Anlattı! Fizik Tedavisi Devam Ediyor ile ilgili etiketler ilker aksum
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.