Diriliş Ertuğrul'a kandil ayarı!

Diriliş Ertuğrul hayranları bugün büyük bir heyecanla Diriliş Ertuğrul'un 97. bölümünü beklerken kandil olması sebebiyle yayın akışında bazı değişiklikler oldu.

Diriliş Ertuğrul her hafta çarşamba günleri saat 20:30’da yayınlanıyor. Diriliş Ertuğrul hayranları diziyi ilgiyle takip ediyor ancak bugün yayın akışında bir değişiklik bulunuyor.

Kandil programı nedeniyle Diriliş Ertuğrul’un yeni bölümü geç yayınlanacak. TRT 1’in yayın akışında Diriliş Ertuğrul bugün saat 21:00’de görünüyor.

dirilisertugrul

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Moğollarla zorlu bir mücadele veren Ertuğrul Bey, kutlu davasının peşinden gidebilmek için kardeşlerinden ayrılmak zorunda kalmıştı. Ertuğrul Bey'e inanan Kayılar, bu ayrılığın ardından yollara düştüler. Çetin geçen koşullarda Karacadağ sınırlarına kadar ilerleyen Kayıları burada bambaşka bir dünya bekliyordu. Yeni yurtları onlara farklı bir iklim, farklı topraklar ve farklı insanlar sunacaktı. Ertuğrul Bey, kutlu davasına giden yolda daha güçlü ve daha acımasız düşmanları olacağının farkındaydı. Peki, yeni düşmanlarını alt edebilmek için kılıcının keskinliği yetecek miydi?

Diriliş Ertuğrul'a kandil ayarı! ile ilgili etiketler Diriliş Ertuğrul TRT 1 yeni bolüm 97 bölüm yayınlanacak mı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.