Diriliş Ertuğrul yeni bölüm bu akşam yayınlanmayacak

Sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 24 Mayıs çarşamba akşamı yayınlanmayacak. Sosyal medyada dizinin yeni bölüm fragmanı neden yayınlanmadı sorusu soruluyordu. TRT1'in yayın akışına bakıldığında dizinin bu akşam yayınlanmayacağı anlaşılıyor. İşte tüm izleyicilerin merak ettiği sorunun yanıtı...

Diriliş Ertuğrul'dan fenomenlerine kötü haber. Sevilen dizi bu akşam yayın akışında yok. Diriliş Ertuğrul neden yayınlanmayacak. Dizinin sevenleri 24 Mayıs akşamını iple çekiyordu. Dizinin yeni bölüm fragmanı internette yayınlanmayınca dizinin bu hafta ekranlarda olmayacağı iddiaları gündeme gelmişti. İşte Diriliş Ertuğrul son bölüm özeti ve dizinin ne zaman yayınlanacağı.

diriliA_ertuArul_yayAnlanmayacak

Tv izleyicileri Diriliş Ertuğrul neden yayınlanmayacak? sorusunu soruyor. Dizisinin bu hafta (24 Mayıs) yayınlanması bekleniyordu. Yeni bölümü öncesi fragmanın yayınlanmaması izleyenleri merakta bıraktı. Peki Diriliş Ertuğrul neden yayınlanmayacak? Yayın akışına bakıldığında bu akşamki bölümün yayınlanmayacağı anlaşılıyor. Diriliş Ertuğrul'un yayın saatlerinde oynanacak UEFA Avrupa Ligi Final maçı nedeniyle, bu haftaki bölümün yayınlanmaması bekleniyor.

Diriliş Ertuğrul dizisinin son bölüm sonrası yayınlanması gereken 89. bölüm fragmanı izleyiciler tarafından oldukça merak konusu oldu. Başladığı günden itibaren izleyicileri ekran başına kilitleyen Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümü çarşamba akşamı ekranlarda yayınlanmayacak. Peki, Diriliş Ertuğrul son bölüm sonrası 89. yeni fragmanı neden yayınlanmadı? İşte detaylar.

TRT 1'de her çarşamba akşamı ekrana gelen Diriliş Ertuğrul dizisi bu hafta UEFA Avrupa Ligi Finali Ajax - Manchester United maçı nedeniyle bir hafta ertelendi.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Bir süredir sessizliğini koruyan Vasilius Nikea’dan gelen büyük orduyla birlikte güç toplamış ve Sultan’ın casusunu yakalayarak Ertuğrul’ları büyük bir tuzağa düşürmüştür. Ertuğrul’lar büyük zayiat vermiş, Aliyar ciddi bir ok darbesi almıştır. Peki Ertuğrul’lar Vasilius’un bu büyük saldırısından kurtulabilecek midir? Aliyar yaşayacak mıdır? Diğer yandan Halime doğum sancıları içinde kıvranmaktadır. Çocuk ters gelmekte ve ebeler bir türlü doğumu gerçekleştirememektedir. Halime son olarak kendinden geçmiş ve herkes çaresiz kalmıştır. Ebeler var güçleriyle çaba harcamaktadırlar. Peki ebelerin bu çabası netice verecek midir? Halime Sultan kurtulacak mıdır? Bebek yaşayacak mıdır? Diğer yandan Sultan Aleaddin Ebu Mansur adıyla Kayı Obasına gelmiş, incelemelerde bulunmuştur. Peki Sultan Aleaddin’i Konyadan kayı obasına tebdil-i kıyafet getiren sebep nedir? Sultan’ın burada olması ne gibi neticeler doğuracaktır?

Diriliş Ertuğrul yeni bölüm bu akşam yayınlanmayacak ile ilgili etiketler Diriliş Ertuğrul 24 Mayıs diriliş ertuğrul neden yayınlanmayacak yeni bolüm son bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.