Diriliş Ertuğrul setinde korkutan yangın!

TRT 1’in reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul’un Riva’daki setinde yangın çıktı.

Alınan bilgiye göre, yangın dün sabah 04.30 sıralarında Diriliş Ertuğrul dizisinin Riva’da bulunan çekim platosunda meydana geldi.

Dizide kullanılan kostümlerin bulunduğu konteynerde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangında kostümler kül olurken, şirket çalışanları anında olaya müdahale edip ayrıca itfaiye ekiplerine haber verdi.

Şirket çalışanları güvenlik kameralarından fark ederek, yangına müdahale etti. Bu sırada set çalışanlarının ihbarı üzerine platoya gelen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Anadolu Yakası Beykoz İtfaiye Şefliği ekipleri, yangını söndürdü.

İtfaiye ve polis ekipleri yangının ardından bölgede geniş çaplı inceleme başlatırken, dizinin çekimlerine ara verildiği öğrenildi.

Yangın dolayısıyla dizide kullanılan kostümler kullanılamaz hale geldi.

Dizinin çekimlerine ise bir süre ara verildi.

YENİ BÖLÜM YAYINLANACAK MI?

TRT 1'in 29 Kasım tarihli yayın akışına göre Diriliş Ertuğrul'un 97. bölümü belirlendiği tarihte izleyicilerle buluşacak. İlerleyen bölümlerde bir aksama olup olmayacağı ilerleyen günlerde netlik kazanacak.

Diriliş Ertuğrul setinde korkutan yangın! ile ilgili etiketler Diriliş Ertuğrul Engin Altan Düzyatan yeni bolüm 97bölüm yayın
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.