Diriliş Ertuğrul 144. bölüm izle!

Diriliş Ertuğrul 144. bölüm izle! TRT 1 ekranlarının merakla takip edilen dizisi Diriliş Ertuğrul, yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 17 Nisan akşamı yayınlanacak yeni bölümde, Bamsı oğlunu kurtarmak için canını ortaya koyuyor. Ertuğrul ise Alıncak ile Dragos'un hain planını bozarak karşılarına çıkıyor. Ertuğrul, Albastı'yı bulmak için yeni planını yapıyor. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapıyor. İşte Diriliş Ertuğrul 144. bölüm izle! Bamsı ölüyor mu?

Diriliş Ertuğrul 144. bölüm izle! TRT 1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul nefes kesecek yeni bölümüyle saat 20:00'da izleyenlerin karşısına çıkacak. 17 Nisan Çarşamba akşamı yayınlanacak yeni bölümde Ertuğrul, Dragos'un Zangoç olduğunu anlıyor ve yeni planlarını devreye sokuyor. Bamsı ise oğlunu kurtarmak için canını ortaya koyarak Dragos'un karşısına dikiliyor. Alıncak ile Dragos, Ertuğrul'un en önemli adamlarından Bamsı'yı öldürerek onun gücünü azaltmak istiyor. Ertuğrul, Albastı'yı ortaya çıkararak intikamını almak için Dragos'u yem olarak kullanıyor. Söğüt'ü artık daha zor bir sınav bekliyor. Bamsı ölecek mi? sorusu yeni bölümde cevabı en çok merak edilen soru oluyor. Dizinin 144. bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. Dragos idam edilecek mi? İşte Diriliş Ertuğrul 144. bölüm izlemek için merak edilen detaylar haberimizde...

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ertuğrul Bey, Uranos’u yakalar ve Söğüt çarşısında öldürür. Zangoç’un Oğuz Alp’i öldürüp, Melikşah’ı yaralaması sonucu gerçek kimliği ortaya çıkmıştır. Ertuğrul Bey artık Zangoç’un Dragos olduğunu biliyordur.

Zangoç, Ertuğrul Bey’in kurduğu tuzağa düşüp kimliğinin ortaya çıktığından şüphelendiği için tam zindana atılacakken Oğuz’u ve Melikşah’ı yaralar ve Oğuz Alp şehit olur. Zindandan kaçan Zangoç, tüccar kılığında gizlice Söğüt’ten çıkarak lefke kalesine gider. Artık zangoç kılığında değil gerçek kimliği olan zalim Dragos’tur. Kaleye ve askerlere el koyan Dragos, Ertuğrul Bey tarafından öldürülen komutanı Uranos için intikam yemini eder. Dragos’un yeni oyunu ne olacak?

Diriliş Ertuğrul 144. bölüm izle!

Beybolat, Dragos’un yardımıyla kaçırdığı Bamsı’nın oğlu Aybars karşılığında Bamsı’dan Alıncak’ı ister. Bamsı bu oyuna gelerek Ertuğrul Bey’in tutsak olarak aldığı Alıncak’ı Dragos’a teslim eder ve tuzağa çekildiğini anlamaz. Alıncak’ı alan Dragos Bamsı’yı öldüreceğini söyler.

Ertuğrul Bey tüm bu oyunları anlamış fakat Bamsı Ertuğrul Bey’in sözünü dinlememiştir. 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Ertuğrul Bey, kurduğu tuzakla Alıncak’ı kendine doğru çekmiş ve onu yakalamıştır. Onu takip eden Beybolat Bey ise “Albastı” kimliğinin ortaya çıkmaması için Alıncak’a öldürücü bir ok atıp ağır yaralamış fakat Ertuğrul bey ve Alpları Alıncak’ı tedavi etmiştir. Peki, Alıncak, Beybolat’ın gerçek kimliğini itiraf edecek mi?

Öte yandan Ertuğrul Bey şüphelendiği Zangoç’a bir oyun kurmuş ve onun Uranos’la bağlantısını ortaya çıkarmıştır. Ertuğrul Bey’in kurduğu tuzağa düşen Zangoç, Uranos’u Ertuğrul Bey’in tuzağına göndermiştir. Ertuğrul Bey ise Uranos’u yakalamıştır. 

Beybolat Bey, Kayı obasında fitne çıkarmak için kardeşi Sırma’yı görevlendirerek Hafsa ve Selcan’ı birbirine düşürmeyi başarmıştı. Bamsı’nın Alpbaşılıktan azledilmesi ve Alplığı bırakmasıyla gerilim artmış, Hafsa obadan göçmek istemişti. Hain oyunlarıyla kayı obasını yıpratmaya çalışan Beybolat’ın son oyunuysa Söğüt yolunda Bamsı’nın ailesine saldırarak Aybars’ı kaçırmak olmuştu. Bu durumu öğrenen Bamsı pusatına sarılmış ve oğlunu kaçıranların peşine düşmüştü. 

Diriliş Ertuğrul 144. bölüm izle! ile ilgili etiketler Diriliş Ertuğrul canlı izle TRT 1
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.