Diriliş Ertuğrul 141 bölüm izle! Ertuğrul savaşa hazırlanıyor!

Diriliş Ertuğrul 141. bölüm izlemek için vatandaşlar televizyonlarının başında beklemeye başladı. 141. bölümde Gündüz ölecek mi? sorusu cevabını bulacak.Ertuğrul, Alıncak ve Beybolat'ı yakalamak ve Mergen'i kurtarmak için saldırıya geçtiği sırada Bamsı'nın geç kalması sonrasında çılgına dönüyor. Gündüz'ün yaralanması sonrasında obada telaş hakimdir. Ertuğrul, Bamsı'dan vaz mı geçecek? İşte Diriliş Ertuğrul 141. bölüm izle! Ertuğrul savaşa hazırlanıyor! Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Diriliş Ertuğrul 141. bölüm izle! TRT 1 ekranlarının merakla takip edilen dizisi Diriliş Ertuğrul hafta boyunca yayınlanan diziler arasında en çok izlenen olmayı başarıyor. Ertuğrul, yeğeni Süleyman'ın intikamını almak için Dragos üzerinden Alıncak ve Beybolat'ı yakalama planı yapıyor. Mergen, Alıncak tarafından esir alınmış ve ağzından laf almak için eziyete uğruyor. Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümünü izlemek isteyenler sitemizde bulunan linke tıklayarak diziye ulaşabilecekler.Ertuğrul, saldırı sırasında oğlu Gündüz'ün ağır yaralanması sonrasında faturayı Bamsı'ya kesiyor.Gündüz kurtarılabilecek mi? sorusu yeni bölümde cevabını bulacak.Artık savaş zamanının geldiğini düşünen Ertuğrul yeni planlar yaparak saldırıya geçiyor. Hülagü'nün buyruğunu kendi lehine kullanan Ertuğrul, Dragos üzerinden planlar kurmaya devam ediyor. Yeni bölümü izlemek için diziseverler araştırma yapmaya başladı.Ertuğrul, Bamsı kararından vazgeçecek mi? İşte Diriliş Ertuğrul 141. bölüm izle! Ertuğrul savaşa hazırlanıyor! Merak edilen detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Diriliş Ertuğrul yeni bölümde; TRT 1 ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan dizide nefes kesecek anlar yaşanmaya devam ediyor.Yeğeni Süleyman'ın intikam ateşiyle yanarken Alıncak ile Beybolat'ı yakalama fırsatı son anda elden kaçıyor.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 141.BÖLÜMÜ FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 141. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ertuğrul Bey, Mergen’in Alıncak tarafından yakalandığını öğrenir ve hem Mergen’i kurtarmak hem de Alıncak ve Beybolat’ı bulup yeğeni Süleyman’ın intikamını almak ister. Dragos üzerinden bir oyun kurarak Alıncak’a ulaşmak isteyen Ertuğrul Bey, daha önce Hülagü Han tarafından gönderilmiş gerçek bir buyruğu Uranos’a vererek onlara iş birliği teklif eder ve buyruğu Alıncak’a götürmesini ister. Bunun karşılığında da Moğollara karşı kalelerini koruyacağını söyler.

Uranos buyrukla birlikte Alıncak’a giderken Ertuğrul Bey ve Alpleri gizlenerek Alıncak ve Albastı’yı bulur. Mergen’i ellerinden kurtarır fakat Gündüz yaralanır. Peki Gündüz yaşayabilecek mi? Ertuğrul Bey, Albastı ve Alıncak’ı öldürebilecek midir?

Babasını Ertuğrul Bey’in öldürdüğünü söyleyerek kışkırtır ve işbirliği teklif eder. Bu görüşmeden yeni bir şer ittifakı oluşur.

Diriliş Ertuğrul 141 bölüm izle! Ertuğrul savaşa hazırlanıyor!

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ertuğrul Bey Alıncak’la yaptığı pazarlık sonucu ağebeyi Gündoğdu’nun affedilmesini istemiş ve başarılıda olmuştu. Af mektubunu Babası Gündoğdu’ya ulaştırmak üzere yola çıkan Süleyman’ın yolunu kesen Beybolat onu yakalamış ve işkence ederek öldürmüştü. Devriye alpları Süleyman’ın atını ve atın heybesindeki mektubu bulmuş ve Süleyman’ın kaçırıldığını anlamıştı. Bunun üzerine Ertuğrul ve alplerı Süleyman’ı bulmak üzere yola çıkmıştı.

Süleyman’ı bulduklarında Beybolat tarafından şehit edilmiş fakat ölmeden önce onu kimin öldürdüğünü mağaraya yazmıştı, Albastı ! Yeğeni Süleyman’ın mezarının başında intikam yemini eden Ertuğrul Bey bundan sonra ne yapacak? Yeğeni Süleyman’ın intikamını alabilecek mi? Kendini gizleyen hain Beybolat’ın Albastı olduğunu ortaya çıkarabilecek mi?

Ertuğrul Bey, türlü oyunlarla elinden alınan obasını ve ardından Söğüt’ü, pusatıyla geri almış Beybolat ise bu durum karşısında öfkeden deliye dönmüştü. Buna karşılık Bamsı ve ailesinin içine nifak sokarak Kayı obasını karıştırmak için yeni bir hamle başlatmıştı. Peki Beybolat ve Sırma bu hain planlarında başarılı olacak mı? Mergen’i ele geçiren Alıncak, onu konuşturup Ertuğrul’un adamı olduğunu öğrenebilecek mi? Bütün yaşananlar karşısında Dragos’un yeni stratejisi ne olacak?

 

Diriliş Ertuğrul 141 bölüm izle! Ertuğrul savaşa hazırlanıyor! ile ilgili etiketler Diriliş Ertuğrul canlı izle TRT 1
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.