Diri diri mezara gömülen gençler ilk kez konuştu: Bize işkence yapıp uyuşturucu içtiler!

Beyoğlu'nda yeni yılın ilk gününde karıştıkları kavga sonrası kaldıkları apart oteli sahibi ve arkadaşları tarafından kurşunlanıp diri diri mezara gömülen iki kişinin ifadeleri ortaya çıktı. Canlı canlı gömüldükleri mezardan şans eseri kurtulan Ali K.G. ile Muhammet Ç. yaşadıkları dehşeti anlattı. Ali K.G. Bize önce mezar kazdırdılar. Sonra kafamız dışarıda kalacak şekilde bizi gömdüler. O sırada uyuşturucu madde bile içtiler. Bizi ölüme terk edip olay yerinden ayrıldılar." dedi.

İstanbul Beyoğlu'ndaki bir apartta kalan Ali K.G. (39) ile Muhammet Ç. (36), apart sahibi Abdullah A. ile 31 Aralık'ta kira parası sebebiyle tartıştı.

ÖNCE ÇUKUR KAZDIRDILAR SONRA DİRİ DİRİ GÖMDÜLER

Apart sahibini darp edip olay yerinden ayrılan iki arkadaş, yeni yılın ilk saatlerinde Şişhane'de Abdullah A.'nın yanı sıra Mücahit B., Fırat A. ve Güven E.'nin silahlı saldırısına uğradı. İkiliyi araca alan şüpheliler, ormanlık alanda çukur kazdırdıkları iki arkadaşı boyunlarına kadar mezara gömdü.

 Diri diri mezara gömülen gençler ilk kez konuştu: Bize işkence yapıp uyuşturucu içtiler!

"YARIM SAAT UĞRAŞIP KENDİMİZİ KURTARDIK"

Sabah gazetesinden Dilek Yaman Demir’in haberine göre ; şans eseri kurtulan Ali K.G. ile Muhammet Ç., jandarmaya sığındı. Ali K.G.'nin ifadesinde şunları söyledi:

"Apart sahibi Abdullah A.'ya bin 500 lira borç vermiştim. Odayı daha pahalıya kiralamak için bizi çıkartmak istedi. Ben de, 'Borcunu ver, çıkarız' dedim. Aramızda kavga yaşandı. Yılbaşı gecesi saat 02.00 sıralarında Abdullah A. arkadaşlarıyla yanımıza geldi. Ayağımızın yanına doğru ateş ettiler. Daha sonra uzaklaştılar. 05.00 sıralarında aparta gittik. Abdullah A. ve arkadaşları 13 numaralı odadaymış. Yine arbede yaşandı. Mücahit B. beni ve arkadaşımı silahla yaraladı. Sabah bizi, bilmediğimiz bir ormanlık alana götürdüler. Yanlarında getirdikleri kazma ve kürekle toprağı kazmamızı istediler. Bir süre toprağı kazdıktan sonra çukura girmemizi isteyip üzerimize toprak atmaya başladılar. Sadece kafamız toprağın üzerinde kalacak şekilde gömüldük. Bu sırada şüpheliler uyuşturucu madde kullanmaya başladı. Daha sonra arabaya binip gittiler. Yaklaşık yarım saat uğraşıp gömülü yerden kendimizi kurtardık."

Olay sonrası yakalanan zanlılardan Fırat A. ve Güven E. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Abdullah A. ve Mücahit B. ise aranıyor.

Diri diri mezara gömülen gençler ilk kez konuştu: Bize işkence yapıp uyuşturucu içtiler! - Resim : 2

Zanlı Abdullah A.

 

Diri diri mezara gömülen gençler ilk kez konuştu: Bize işkence yapıp uyuşturucu içtiler! ile ilgili etiketler Beyoğlu mezar canlı canlı diri diri
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.