Dinlenmek için oturmak isteyen çocuk kabusu yaşadı! Saniye saniye görüntülendi...

Esenyurt'ta yorulunca dinlenmek için bir binanın girişinde gelişi güzel bırakılan mermerin üzerinde oturmak isteyen 8 yaşındaki bir çocuk dengesini kaybederek 10 metre yükseklikten beton zemine düştü. Küçük çocuğun ağır yaralandığı feci kaza saniye saniye güvenlik kamerasınaa kaydedildi. İşte o korkunç görüntüler...

Esenyurt Güzelyurt Mahallesi'nde dün saat 17.00 sıralarında bir binanın önüne geişigüzel bırakılan mermer faciaya neden oldu.

GÜVENLİK KAMERASI ANBEAN KAYDETTİ

8 yaşındaki Ahmet Cebe, yol ile bina arasındaki boşluğa rastgele bırakılan mermere oturmak istedi. Güvenlik kamerası tarafından da kaydedilen olayda yerinden oynayan mermer, küçük çocukla birlikte binanın alt katındaki beton zemine düştü.

Dinlenmek için oturmak isteyen çocuk kabusu yaşadı! Saniye saniye görüntülendi...

ANNESİ FENALIK GEÇİRDİ

İhbar üzerine polis, ambulans ve itfaiye sevk edildi. Ekipler ağır yaralı çocuğu hastaneye kaldırırken, olay yeri güvenlik şeridi ile kapatıldı. Olay yerine gelen Cebe'nin annesi ise fenalık geçirdi.

Dinlenmek için oturmak isteyen çocuk kabusu yaşadı! Saniye saniye görüntülendi... - Resim : 2

"'ARAÇ MI UÇTU?' DEDİM"

Çocuğa ilk müdahaleyi yapanlardan adını söylemek istemeyen bir kişi, "Büyük gürültüyü duyunca bir araç mı uçtu dedim. Baktım bir çocuk yerde yatıyor. Koştum hemen polisi aradım. Nabzı atıyordu. Elinde kamyonu da var. Güzelyurt'ta önüne gelen müteahhit. Belediye buna nasıl izin vermiş? Bu olayda da hem belediyeyi, hem müteahhidi dava edeceksin. Burası böyle bırakılabilir mi böyle saçmalık olur mu?" dedi.

Dinlenmek için oturmak isteyen çocuk kabusu yaşadı! Saniye saniye görüntülendi... - Resim : 3

Dinlenmek için oturmak isteyen çocuk kabusu yaşadı! Saniye saniye görüntülendi... ile ilgili etiketler Esenyurt Çocuk bina mermer düştü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.