Dimitris Pelkas deplasmanları çok seviyor

Fenerbahçe'de Dimitris Pelkas'ın form grafiği her maç yükseliyor. Yunan orta saha oyuncusu, BB Erzurumspor deplasmanında da rakip sahadaki etkili futbolunu sürdürdü. Süper Lig'de 12 maça çıkan yıldız isim 4 gol, 5 asistle oynuyor. Pelkas'ın 5 asisti de rakip sahada geldi.

Fenerbahçe'nin sezon başında Yunanistan şampiyonu PAOK'tan kadrosuna kattığı Dimitris Pelkas her geçen hafta form grafiğini yükseltiyor. Sarı-Lacivertliler Süper Lig'in 18. haftasında zorlu BB Erzurumspor deplasmanında 3 puanı uzanıp lider Beşiktaş'la puanları eşitlerken, Yunan yıldız yine maça damgasını vurdu.

Özellikle deplasman maçlarında sergilediği futbol ve skora katkısıyla dikkat çeken 27 yaşındaki orta saha oyuncusu, BB Erzurumspor maçını 1 gol, 1 asistle tamamladı. Bu sezon Süper Lig'de 12 maça çıkan Yunan yıldız 4 gol, 5 asistle oynuyor. Pelkas'ın 5 asisti de rakip sahada geldi. Deplasmanları seven Pelkas, 3 golünün sadece 1'ini Kadıköy'de attı.

Dimitris Pelkas deplasmanları çok seviyor

Bonservisini 1.6 milyon euro ödenen ve şimdiye kadar sergilediği performansla değerini 3 kat arttıran Pelkas'ın Mesut Özil transferi gerçekleşirse satılacağı iddia edilmişti. Sarı-Lacivertli idareciler bu söylentileri mutlak bir dille yalanladı. Sportif Direktör Emre Belözoğlu'na yakın kaynaklar, "Pelkas bu yaz yapılan 18 transfer arasında en zor olanlarından biriydi. Emre Belözoğlu bu transferi olumlu sonuçlandırmak için çok çaba harcadı. Bu rakamlara böyle yetenekli bir futbolcuyu transfer etmek büyük başarı. Fenerbahçe'yle 2023 yılına kadar sözleşmesi imzaladı. Bir yıl da uzatma opsiyonu var. Büyük bir ihtimalle bu opsiyon da devreye girer ve Pelkas 2024'e kadar Fenerbahçe'de topunu oynar" şeklinde görüş belirtti.

SİNAN GÜMÜŞ BİR AÇILDI PİR AÇILDI

Fenerbahçe'de performansıyla dikkat çeken bir diğer isim de Sinan Gümüş... Sezon başında Serie A ekiplerinden Genoa'dan bedelsiz transfer edilen 26 yaşındaki forvete burun kıvıran çok olmuştu. Eski G.Saraylı futbolcu, son haftalarda teknik direktör Erol Bulut'un gözdesi haline geldi. Fenerbahçe'nin son 4 lig maçına da ilk 11'de başlayan Sinan, 2 gol, 1 asistlik katkı sağladı. Sinan, skor katkısının yanı sıra hücum performansıyla da takdir topladı.

Dimitris Pelkas deplasmanları çok seviyor ile ilgili etiketler Fenerbahçe Sinan Gümüş Dimitris Pelkas BB Erzurumspor
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.