Dimitrios Pelkas'dan geleceği hakkında flaş açıklama!

Hull City takımında kiralık olarak forma giyen Dimitrios Pelkas, geleceği hakkında konuştu. Pelkas, "Hull City'de kalmak istiyor musun?" sorusuna olumlu yanıt verdi.

Sezon başında Fenerbahçe'den Hull City'e kiralık olarak transfer olan Dimitrios Pelkas geleceği hakkında açıklama yaptı.

Kiralık sözleşmesi haziran ayında bitecek Pelkas için Hull City teknik direktörü Liam Rosenior, anlaşma sağlanması halinde Yunan oyuncunun takımda kalmasını memnuniyetle istediğini belirtmişti.

"HULL CITY'DE KALMAK İSTİYOR MUSUN?"

Hull Daily Mail'e konuşan Dimitrios Pelkas, "Hull City'de kalmak istiyor musun?" soruna "Evet" diyerek cevap verdi.

Pelkas, hocasının kendisi hakkındaki olumlu görüşleri içinse mutlu olduğunu belirterek, "Hocanız böyle şeyler söylediğinde gerçekten mutlu oluyorsunuz. Benim bakış açıma göre, bu tür sözle daha fazla hırs veriyor. Bana inandığı için ona daha fazlasını vermek istiyorum." ifadelerini kullandı.

29 yaşındaki futbolcu geleceği hakkında ise "Yazın ne olacağını gerçekten bilmiyorum. Şimdilik önümüzdeki 2-3 aya odaklanmak ve sezonu iyi bitirmek istiyorum. Sezon bittikten sonra neler olacağını göreceğiz." dedi.

Dimitrios Pelkas bu sezon Hull City formasıyla 17 maçta forma giyerken 2 gol ve 1 asist yaptı. Pelkas'ın İngiliz temsilcisiyle kiralık sözleşmesi sezon sonunda bitecek.

Dimitrios Pelkas'dan geleceği hakkında flaş açıklama! ile ilgili etiketler Transfer Hull City Fenerbahçe