Dimitrios Pelkas Fenerbahçe'ye doğru

Fenerbahçe transferin son gününde PAOK'un 10 numarası Dimitrios Pelkas'ı renklerine bağlıyor. Bir süredir Aytemiz Alanyaspor'la Bakasetas için pazarlık masasında olan Sarı-Lacivertliler, rotayı Pelkas'a çevirdi. Transferin önümüzdeki saatlerde açıklanması bekleniyor.

Transferin hızlı takımı Fenerbahçe, aradığı 10 numarayı Yunanistan'da buldu. Sarı-lacivertli kulüp transferin son gününde PAOK'tan Dimitrios Pelkas'ı renklerine bağlıyor. NTV'nin haberine göre, 26 yaşındaki futbolcu sağlık kontrollerinin ardından imzayı atacak. Fenerbahçe oyuncuyu bonservisiyle kadrosuna katacak.

BAKASETAS'TAN VAZGEÇİLDİ

PAOK altyapısında yetişen 26 yaşındaki Pelkas, Yunan ekibinde 10 numaralı formayı giyiyor. Bu sezon 8 resmi maçta 2 gole imza atan Pelkas, PAOK formasıyla Beşiktaş'a karşı da görev yapmıştı. Pelkas bugüne kadar Yunanistan Milli Takımı'nda da 15 maça çıktı.

Fenerbahçe bir süredir peşinde olduğu Aytemiz Alanyaspor'un 10 numarası Anastasios Bakasetas'ın transferinde Akdeniz ekibiyle anlaşamadı. Teknik direktör Erol Bulut'un ısrarla kadroda görmek istediği 27 yaşındaki oyuncu için 4 milyon euroya kadar düşülmüştü. Ancak taraflar anlaşma sağlayamayınca rota Pelkas çevrildi.

Dimitrios Pelkas Fenerbahçe'ye doğru ile ilgili etiketler Fenerbahçe Transfer Dimitrios Pelkas
GÜNÜN VİDEOSU

Ankara'da sağanak sonrası facia... Sel sularına kapılan 2 kardeş aracın altında sıkıştı!

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde yağış sonrası sel sularına kapılan 2 kardeş aracın altına girdi. Çevredekilerin yardımıyla kurtarılan çocukların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.