Dimitrios Pelkas, ayrılığın eşiğinde: Fenerbahçe'den gidiyor mu?

Portekiz'li teknik direktör Jorge Jesus ile anlaşma aşamasında bulunan Fenerbahçe'de gelecek sezonun çalışmaları hızla devam ediyor. Yeni sezon transferlerin yanı sıra takımdan ayrılacak isimler de merak konusu. Sarı kanaryalarda Dimitrios Pelkas için flaş bir iddia ise şaşırttı. Yunan futbolcunun Fenerbahçe'den ayrılmak istediği ve İtalya Serie A'nın köklü kulüplerinden Bologna'ya transfer olabileceği iddia edildi.

Teknik direktör Jorge Jesus ile anlaşma aşamasında bulunan Fenerbahçe'de, gelecek sezonun palanları da devam ediyor. Yapılacak transferlerin yanı sıra takımdan ayrılacak isimlerin de merak uyandrırdığı sarı kanaryalarda Dimitris Pelkas için flaş bir iddia gündeme geldi.

''KULÜPTEN AYRILMAK İSTİYOR''

Yunanistan'ın ünlü spor gazetecilerinden Johnny Georgopoulos'un haberine göre Dimitrios Pelkas,  sarı kanarya'lardan ayrılmak istiyor.

Dimitrios Pelkas, ayrılığın eşiğinde: Fenerbahçe'den gidiyor mu?

2 SEZONDUR PELKAS'I TAKİP EDİYORLAR

İtalya Serie A'nın köklü klüplerinden Bologna'nın 2 sezondur Pelkas'ın performansını yakından takip ettiği ancak ancak bu zamana kadar resmi bir transfer girişimin bulunmadığı belirtildi.

FORMA SAVAŞINDA GERİDE KALDI

5 Ekim 2020 yılında PAOK'tan 2.20 Euro'ya Fenerbahçe'ye transfer olan 28 yaşındaki kanat oyuncusu, ilk sezonunda takımın vazgeçilmezleri arasında yer alıyordu. Bu sezon istediği yeterli süreyi almakta zorlanan Pelkas'ın Fenerbahçe ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

 

Dimitrios Pelkas, ayrılığın eşiğinde: Fenerbahçe'den gidiyor mu? ile ilgili etiketler Fenerbahçe Transfer Dimitrios Pelkas bologna
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.