Dilipak aşı karşıtı mitingde sahne alacak!

Aşı karşıtları 11 Eylül’de İstanbul'da düzenleyecekleri mitinge hazırlanıyor... Mitingin "yıldızı" ise Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak olacak. Dilipak kürsüde yapacağı konuşmayı hazırlamaya başladı bile...

Koronavirüs aşısı olmayı reddeden çevreler 11 Eylül'de İstanbul'da bir miting düzenleyecek. “Büyük Uyanış Mitingi” adı verilen miting için sosyal medya platformu Twitter’da kampanya başlatıldı.

Koronavirüs pandemisini “Plandemi” olarak adlandıran aşı karşıtları, mitingin adının yer aldığı etiketi Twitter’da yaymak için kollarını sıvadı.

DİLİPAK KONUŞACAK

Yeni Akit gazetesinin yazarı Abdurrahman Dilipak’ın destek verdiği mitingde bir de konuşma yapması bekleniyor. Dilipak kürsüde yapacağı konuşmayı hazırlamaya da şimdiden başladı.

OTOBÜS KALDIRACAKLAR, PEKİ YA HES KODU KONTROLÜ?

Dilipak, sosyal medya hesabından mitinge çağrı yaptığı paylaşımında “Bir anne arıyor, iki çocuğum okulda, benden habersiz aşı yaparlar diye korkuyorum diyor. Anneleri korkutmayın. Anneler yavrularını tehlike altında görürlerse yapamayacakları şey yoktur. Annelerin öfkesinden korkun. Anneleri çocukları için bekliyoruz. Büyük buluşma” ifadelerini kullandı.

Etkinliğe ilişkin görsellerde, 11 Eylül Cumartesi günü Maltepe’de düzenlenecek miting için Türkiye’nin her yerinden otobüs kaldırılacağı da belirtildi.

Dilipak aşı karşıtı mitingde sahne alacak! ile ilgili etiketler Abdurrahman Dilipak Koronavirüs aşı karşıtlığı Büyük Uyanış Mitingi Yeni Akit yazarı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.