Dili sürçen Kemal Kılıçdaroğlu 'Hayır' yerine 'Evet' dedi! / VİDEO

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Isparta'da yaptığı konuşmada yanlışlıkla "Evet oyunun onuru vardır." dedi. Hatasını fark eden Kılıçdaroğlu daha sonra "afedersiniz" diyerek sözlerini düzeltti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Isparta'da konuşma yaptı. Referandum öncesinde yaptığı gaflarla çok konuşulan Kemal Kılıçdaroğlu, Isparta'daki konuşmasında bir gafa da imza attı.

"EVET OYUNUN ONURU VARDIR"

Kılıçdaroğlu, yaptığı konuşmada "Evet oyunun onuru vardır" diyerek yine hata yaptı. Kılıçdaroğlu bu ifadesini, "Affedersiniz hayır oyunun onuru vardır. Çünkü demokrasiye sahip çıkılıyor. Demokrasi çok önemlidir. Evetin vebali ağırdır" diyerek düzeltmeye çalıştı.

RADYO KONUŞMASI ÇOK TARTIŞILDI

Kılıçdaroğlu, daha önce konuşma yaptığı bir radyo yayınında "Yeni sistemde Cumhurbaşkanı ayrı partiden Başbakan ayrı partiden olursa büyük sorunların yaşanacağını" söylemişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun bu ifadesini "Dersine hiç çalışmamış yeni sistemde Başbakan yok." diyerek eleştirmişti.

Dili sürçen Kemal Kılıçdaroğlu 'Hayır' yerine 'Evet' dedi! / VİDEO ile ilgili etiketler Kılıçdaroğlu evet referandum gaf
GÜNÜN VİDEOSU

İran’da yas günü! Reisi için cenaze töreni düzenleniyor.... İşte ilk görüntüler!

Helikopter kazasında hayatını kaybeden İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan için Tebriz'de cenaze töreni başladı.