'Dilerim geçmiş olmasın' diyen HDP'li vekile AK Parti'den net cevap!

İnsanlığından çıkarak beslendiği nefreti gözler önüne seren PKK'nın siyasi kolu HDP'nin milletvekili sıfatlı provokatörüne AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten hayat boyu unutamayacağı bir yanıt geldi. "Milletvekili sıfatı taşıyan birinin Cumhurbaşkanımızın sağlığına dönük insanlık dışı ifadesini lanetliyoruz." diyen Çelik, "En temel insani değerlerden yoksun, katillere kölelik yapan bir şahsiyetsizliktir bu." ifadelerini kullandı.

HDP İstanbul vekili Hüda Kaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Covid-19'a yakalanmasının ardından Twitter hesabından "Dilerim geçmiş olmasın" şeklinde skandal bir paylaşımda bulundu.

Sözleriyle tepki çeken Kaya, daha sonra o tweetini kaldırarak bir mesaj daha paylaştı ve "Değer verdiğim insanların hatırına twitimi sildim. Hepimiz iyilik ve barış ile kuşanalım." dedi.

AK PARTİ: KATİLLERE KÖLELİK YAPAN ŞAHSİYETSİZLERİN İFADESİNİ LANETLİYORUZ

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Kaya'nın çirkin sözlerine sert bir tepki gösterdi.

"Milletvekili sıfatı taşıyan birinin Sayın Cumhurbaşkanı'mızın sağlığına dönük insanlık dışı ifadesini lanetliyoruz." diyen Çelik, şu ifadeleri kullandı:

"Masum insanları öldüren terör örgütüne kölelik yapan birinin zihniyetidir bu. En temel insani değerlerden yoksun, katillere kölelik yapan bir şahsiyetsizliktir bu. Buna karşı hukuki ve siyasi en kararlı mücadeleyi vermeye devam edeceğiz."

'Dilerim geçmiş olmasın' diyen HDP'li vekile AK Parti'den net cevap! ile ilgili etiketler HDP Sözcü akp çelik ömer olmasın
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.