Dilek Taşı dizisi için kritik karar! Reytingleri toparlayamayan Dilek Taşı finale gidiyor...

Dilek Taşı dizisi için ktitik karar geldi. Başrollerde ünlü oyuncu Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay'ın yer aldığı 'Dilek Taşı' dizisi için final kararı geldi. İşte detaylar...

Dilek Taşı dizisi için final kararı geldi. Kanal D ekranlarında yer alan ve dönem dizisi olan 'Dilek Taşı' için final kararı geldi. Sezona yüksek reytinglerle başlayan dizinin reytinglerinin yükselmesi için yönetmen ve senarist değişikliği de yapılmıştı. 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, dizi, 20. bölümde ekrana veda edecek.

DİLEK TAŞI OYUNCU KADROSU

Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay’ın başrollerinde yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda ise Elif Doğan, Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Çiçek Dilligil, Engin Yüksel, Afra Karagöz, Lena Naz Kalaycı ve Ömer Toprak Yılmaz gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor.

Dilek Taşı dizisi için kritik karar! Reytingleri toparlayamayan Dilek Taşı finale gidiyor... ile ilgili etiketler Dilek Taşı
GÜNÜN VİDEOSU

Beşiktaş kongresi güne damga vurdu: Galatasaray'a küfürlü tezahürat!

Süper Lig'de yarın oynanacak Galatasaray - Beşiktaş derbisi öncesi gerilim tırmanmaya devam ediyor. Siyah-Beyazlılar'ın mali genel kurulunda Sarı-Kırmızılılar’a yapılan küfürlü tezahürat güne adeta damgasını vurdu.