Dilberay Filmi İçin 9 Kilo Alan Büşra Pekin'in Son Hali Görüntülendi!

Dilberay filmi başrol oyuncusu Büşra Pekin rol için 9 kilo alınca tanınmaz hale geldi. Türk Halk Müziği'nin başarılı ismi Dilber Ay'ı canlandıran oyuncu, "Dilber Ay'ın hikayesi çok derin" dedi. İşte Büşra Pekin'in kilolu hali...

Rol aldığı her filmde başarılı bir performans sergileyen Büşra Pekin Çok Güzel Hareketler Bunlar programı ile tanındı. Ardından Yılmaz Erdoğan'ın Neşeli Hayat filminde başrol oynayan Pekin son olarak Dilberay filmi ile sinemaseverlerin karşısına çıktı.

Dilberay filmi için 9 kilo alan oyuncu Büşra Pekin son hali ile kameralara yakalandı. Eski haline döndüğü görülen oyuncu 'Dilber Ay'ın hikayesi çok derin bir hikaye. Bunun üzerine saatlerce konuşabiliriz" dedi.

Büşra Pekin 9 Kilo Aldı!

"Dilber Ay rolüne nasıl hazırlandınız?" sorusuna ise "Youtube'da bu zamana kadar yayınlanan tüm videolarını izleyerek hazırlandım" diyerek yanıt verdi.

İşte Büşra Pekin'in son hali;

Dilberay Filmi İçin 9 Kilo Alan Büşra Pekin'in Son Hali Görüntülendi!

Dilberay Filmi İçin 9 Kilo Alan Büşra Pekin'in Son Hali Görüntülendi! - Resim : 2

Dilberay Filmi İçin 9 Kilo Alan Büşra Pekin'in Son Hali Görüntülendi! ile ilgili etiketler Büşra Pekin dilberay
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.