Dilber Ay'ın eşi İbrahim Karakaş, Büşra Pekin'e övgüler yağdırdı

29 Nisan 2019'da hayatını kaybeden usta sanatçı Dilber Ay'ın hayatını anlatan 'Dilberay' filmi geçtiğimiz hafta cuma günü vizyona girdi. İlk haftasında 3,7 milyon liralık gişe hasılatı getiren filmde Dilber Ay'ı canlandıran Büşra Pekin'e, Dilber Ay'ın eşi İbrahim Karakaş övgüler yağdırdı. Karakaş, hem filmle hem de Pekin'in oyunculuğu hakkında konuştu.

Müslüm, Ayla, Çiçero ve Kesişme İyi ki Varsın Eren gibi filmlerin ardından 2019 yılında 63 yaşındayken hayatını kaybeden sanatçı Dilber Ay'ın hayatı da beyazperdeye taşındı.

Geçtiğimiz hafta vizyona giren 'Dilberay' filmi 131.337 kişiyle haftanın en çok izlenen ikinci yapımı oldu. Dilber Ay'ın eşi İbrahim Karakaş filmle ilgili düşüncelerini dile getirdi.

Dilber Ay'ın eşi İbrahim Karakaş, Büşra Pekin'e övgüler yağdırdı

''ÇOCUK YAŞTA EVLENDİRİLDİĞİ SAHNEDE GÖZYAŞLARIMI TUTAMADIM''

Habertürk'ten Aytekin Teker'in haberine göre; Büşra Pekin'den övgü dolu sözlerle bahseden Karakaş, "Filmi izlerken tabii ki çok duygulandım. Çocuk yaşta evlendirildiği sahnede gözyaşlarımı tutamadım. Ben aslında Demet Akbağ'ın canlandırmasını isterdim ama Büşra kardeşim de aslanlar gibi rolünü oynamış. Komedi oyuncusunun böyle bir dram filminde gösterdiği bu performans takdire şayan. Emeği geçen herkese teşekkür ederim." dedi.

Dilber Ay'ın eşi İbrahim Karakaş, Büşra Pekin'e övgüler yağdırdı - Resim : 2

 

Dilber Ay'ın eşi İbrahim Karakaş, Büşra Pekin'e övgüler yağdırdı ile ilgili etiketler Dilber Ay Büşra Pekin İbrahim Karakaş
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.