FB TV sunucusu Dilay Kemer yoğun bakımda

Fenerbahçe TV'nin ekran yüzlerinden Dilay Kemer kanser nedeniyle yoğun bakıma alındı. Daha önce de kanseri yenen ünlü sunucu tedbir amaçlı hastanede tutuluyor.

FB TV'nin başarılı sunucusu Dilay Kemer kanser nedeniyle yoğun bakıma alındı. Dilay Kemer'in yoğun bakımda olduğunu FB TV, Twitter'dan paylaştı. Hastalığı nedeniyle bir süredir çalışamayan Dilay Kemer'in yoğun bakıma alınması sonrası sosyal medyadan destek mesajları geldi. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlanayan Kemer, ikinci kez kansere yakalandığını belirtmişti.

FB TV sunucusu Dilay Kemer yoğun bakımda

Güzel sunucu, sosyal medya hesabından en son şu paylaşımı yapmıştı:

"Merhaba... Uzun zaman oldu paylaşım yapmayalı. Açıkçası 'Nasılsın?' sorusuna verecek net bir cevabım olana kadar sessiz kalmaya devam edecektim. Çünkü 'İyiyim' desem iyi değilim, 'Kötüyüm' desem kötü de değilim ama iyileşemedim arkadaşlar. Hala hastane-ev arası mücadele dolu bir hayat yaşıyorum. Tahmin edersiniz ki bu durumdayken en duymak ve cevaplamak istemediğim soru nasıl olduğum. Her dakika bunu konuşmak, herkese tek tek anlatmak moralimi bozuyor. Zaten doktorum da hastalık konuşmayı yasakladı ama bütün o güzel mesajlar için, endişeleriniz için teşekkür ederim ve böyle hayırlı bir gecede yine dualarınızda olmak isterim."

DİLAY KEMER KİMDİR

1988 Antalya doğumlu Dilay Kemer, İstanbul'a üniversite eğitimi için geldi. Yeditepe Üniversitesi Fransızca Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olan Kemer, spikerlik ve sunuculuk eğitimine başladı. 2 senelik hazırlık süreci sonunda Fenerbahçe TV'de hem ekran yüzü hem sunucu olarak görev alan Dilay Kemer, bugün kanser nedeniyle yoğun bakıma alındı.

FB TV sunucusu Dilay Kemer yoğun bakımda ile ilgili etiketler Fenerbahçe Dilay Kemer
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.