Dilan Polat'ın yardımcısı Şule sınır dışı edildi! Memleketine geri gönderilen Şule'den olay paylaşım

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından tutuklanan Dilan Polat'ın Özbekistan uyruklu yardımcısı Şule ve akrabası Nergiz sınır dışı edildi. Memleketine geri gönderilen Şule'den dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Dilan Polat'ın paylaştığı neredeyse tüm videolarda bulunarak ismini duyuran Özbekistanlı yardımcısı Şule, Polat çifti kara para aklama suçundan tutuklandıktan sonra çiftin lüks villasında yaşamaya devam etti. Geçtiğimiz günlerde bir AVM'de görüntülen Şule'nin üzerine giydiği deri ceketin Dilan Polat'a ait olduğu iddia edildi.

MEĞERSE ŞULE'NİN İKAMET İZNİ BİTMİŞ!

Bu olayın ardından ise Şule'nin Dilan Polat'ın evine Özbekistan'daki akrabalarını yerleştirdiği iddia edildi. Bu iddianın gündem olmasının ardından yapılan kontrollerde asıl adı Shaklo Khaydarova olan Şule'nin ikamet izninin bittiği, Nargiza Khaydarova’nın (Nergiz) ise 9 ay önce turist vizesi ile girdiği ve kaçak durumda olduğu tespit edildi.

Dilan Polat'ın yardımcısı Şule sınır dışı edildi! Memleketine geri gönderilen Şule'den olay paylaşım

GÖZALTINA ALINDI!

Şule ve Nergiz geçtiğimiz günlerde gözaltına alındı. Şule ve Nergiz gerekli işlemlerinin yapılmasının ardından sınır dışı edilmek üzere Selimpaşa Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edildi.

Dilan Polat'ın yardımcısı Şule sınır dışı edildi! Memleketine geri gönderilen Şule'den olay paylaşım - Resim : 2

SINIR DIŞI EDİLEN ŞULE MEMLEKETİNE GERİ DÖNDÜ!

Sınır dışı edilen Şule'den uçakta paylaşım geldi. Şule paylaşımında “Milletçe rahatlayın. Çok mutluyum çünkü alnımın akıyla memleketime gidiyorum” ifadeleri kullandı.

Dilan Polat'ın yardımcısı Şule sınır dışı edildi! Memleketine geri gönderilen Şule'den olay paylaşım - Resim : 3

Dilan Polat'ın yardımcısı Şule sınır dışı edildi! Memleketine geri gönderilen Şule'den olay paylaşım ile ilgili etiketler Dilan Polat
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.