Dilan Polat ve Engin Polat'ın mahalle komşuları konuştu

Lüks yaşantısıyla gözler önünde olan Dilan Polat Engin Polat çifti kara para aklama suçlaması ve sahte fatura yöntemiyle elde ettikleri 200 milyon lirayı aile şirketlerine transfer ederek çok sayıda gayrimenkul ile araç aldıkları belirlenmişti. Dilan Polat - Engin Polat çiftinin eski yaşadığı mahalle merak edilmişti oradaki komşuları konuştu.

Dilan Polat Engin Polat çiftinin sosyal medyada paylaştığı lüks yaşantısının ardından kara para aklama iddialarıyla gündeme geldiler. Sahte fatura yöntemiyle elde ettikleri 200 milyon lirayı aile şirketlerine transfer ederek çok sayıda gayrimenkul ile araç aldıkları belirlenen çift operasyonla gözaltın alınmıştı.

Kanal D haber çiftin daha önce oturdukları  İstanbul Yenisahra'daki adrese gitti. Aynı mahalledeki eski komşuları Dilan-Engin Polat çiftinin yeni halini tanıyamadı. 

Dilan Polat ve Engin Polat'ın mahalle komşuları konuştu ile ilgili etiketler Dilan Polat Engin Polat

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.