Polis duyduğuna inanamadı! İşte Dilan Polat'ın ilginç isteği

Kara para aklama suçlamasıyla gözaltına alınan Dilan Polat, gözaltı şartlarının cildine iyi gelmediğini ve vitamin kremlerini istediğini söyledi. Duydukları karşısında şaşkına dönen polisler bu talebi reddetti.

Evine düzenlenen şafak baskınıyla gözaltına alınan Dilan Polat, eşi Engin Polat ile sağlık kontrolüne giderken polislerden ilginç bir istekte bulundu.

POLİSLER ŞAŞTI KALDI

Kara para aklama suçlamasıyla gözaltına alınan Polat, gözaltı koşullarının cildine iyi gelmediğini, narin bir cildi olduğunu söyleyerek vitamin kremlerini istedi. Bir şüpheliden ilk kez böyle bir talep duyan polisler Polat'ın isteklerini geri çevirdi.

6 ilde düzenlenen baskınlar sonucu aralarında Dilan Polat ve Engin Polat'ın da bulunduğu 17 kişi gözaltına alınmıştı. Şüphelilerin emniyetteki sorgusu devam ediyor.

Polis duyduğuna inanamadı! İşte Dilan Polat'ın ilginç isteği ile ilgili etiketler Dilan Polat Engin Polat Emniyet Genel Müdürlüğü
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.