Dilan Gerede Erkaya kimdir? Aleyna Tilki ile sevgili mi?

Dilan Gerede Erkaya kimdir? Genç şarkıcı Aleyna Tilki Dilan Gerede Erkaya ile doğum günü partisine katıldı.İkilinin hakkında aşk dedikoduları gündeme oturdu. Gerede'nin yaşamı ise merak konusu oldu. Peki Dilan Gerede Erkaya kimdir? Aleyna Tilki sevgili mi? Detaylar haberimizde...

Dilan Gerede Erkaya kimdir? Bebek Otel’deki Rebekka Haas Çetin’in doğum günü partisine Aleyna Tilki ve adının aşk dedikodularına karıştığı Dilan Gerede Erkaya katıldı. Peki Dilan Gerede Erkaya ve Aleyna Tilki sevgili mi? Merak edilen detaylar haberimizde...

Aleyna Tilki ve adının aşk dedikodularına karıştığı Dilan Gerede Erkaya, önceki gün Rebekka Haas Çetin’in Bebek Otel’deki doğum günü partisine katıldı.

Dilan Gerede Erkaya kimdir? Aleyna Tilki ile sevgili mi?

Hürriyet'in haberine göre; Kutlamada Erkaya’nın kardeşleri ile annesi Bennu Gerede de vardı.

Gecenin sonunda mekândan yine Erkaya ve ailesiyle ayrılan genç şarkıcı, karşısında muhabirleri görünce şaşırdı.

Bu şaşkınlığa rağmen soruları yanıtsız bırakmayan Aleyna Tilki, haklarında çıkan aşk haberleriyle ilgili “Sadece çok yakın arkadaşız” dedi.

DİLAN GEREDE ERKAYA KİMDİR?

2000 yılında Amerika New York’ta dünyaya gelmiştir. Annesi Bennu Gerede, babası ise fotoğrafçı Koray Erkaya’dır. Daren isminde bir ikiz erkek kardeşi ayrıca 2001 doğumlu Miro adında bir erkek kardeşi vardır.

Dilan Gerede Erkaya kimdir? Aleyna Tilki ile sevgili mi? ile ilgili etiketler Aleyna Tilki Bennu Gerede
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.