Dilan Çıtak Tatlıses, hakkındaki yorumlara 'yeter' diyerek isyan etti!

Dilan Çıtak Tatlıses, sosyal medya hesabından yaptığı sert açıklamayla gündeme geldi. Babası İbrahim Tatlıses'in gölgesi altında kalmaktan rahatsız olduğunu dile getiren Dilan Çıtak, hakkında yapılan yorumlara ''Yeter ya sayenizde bu ülkeyi terk etmeyi düşünüyorum'' diyerek isyan etti.

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, hakkında yapılan yorumlara sert bir dille cevap verdi. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla gündeme gelen Dilan Çıtak, "Yeter artık" mesajıyla tepkisini dile getirdi.

Dilan Çıtak, müzik kariyerinde babası İbrahim Tatlıses sayesinde yol kat ettiğini söyleyenlere şu şekilde cevap verdi:

"20 YILDIR MÜZİK YAPIYORUM"

"Ben babamı çok seviyorum çok saygı duyuyorum ama yetmedi mi beni bir birey olarak kabul edemeyişiniz" diyen Çıtak açıklamasında "Babam bile kabul etti Dilan Çıtak olduğumu bir siz edemediniz. 'Baban sayesinde' lafından bıktım! Ben 20 yıldır müzik yapıyorum" dedi.

Dilan Çıtak Tatlıses, hakkındaki yorumlara 'yeter' diyerek isyan etti!

"SİZE YARANILMAZ"

Çıtak açıklamasının devamında şunları söyledi:

Yeter ya sayenizde bu ülkeyi terk etmeyi düşünüyorum. Çünkü size iyi insan olsam da iyi ses olsam da yaranılmaz. Bırakın artık salın beni ya. Babam ayrı ben ayrı biz böyle iyiyiz çok mutluyuz. Babam koca bir ses ve bu işin şahı.

Dilan Çıtak Tatlıses, hakkındaki yorumlara 'yeter' diyerek isyan etti! ile ilgili etiketler Dilan Çıtak Tatlıses
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.