Dilan Çiçek Deniz sevenlerini korkuttu! İşte son sağlık durumu

Çukur dizisinde canlandırdığı Sena karakteriyle izleyicinin ilgisini çeken, son olarak ise final yapan Alev Alev dizisiyle izleyici karşısına çıkan 26 yaşındaki oyuncu Dilan Çiçek Deniz sevenlerini korkuttu. Kendisinden 11 yaş büyük sevgilisi Thor Saevarsson ile Romanya'ya tatile giden Çiçek görünmez bir kaza geçirdi. Omzu çıkan oyuncunun son sağlık durumu ise merak konusu oldu.

En son Show Tv ekranlarında yayınlanan 'Alev Alev' dizisinde rol alan ve bir süredir ekranlardan uzakta olan genç ve yetenekli oyuncu Dilan Çiçek Deniz ile kendisinden 11 yaş büyük İzlandalı reklam filmi yönetmeni sevgilisi Thor Saevarsson (37), Romanya'ya tatil yapmaya gitti. Ünlü oyuncunun başına burada görünmez bir kaza geldi.

Dilan Çiçek Deniz sevenlerini korkuttu! İşte son sağlık durumu


OMZU ÇIKTI, ASKIYA ALINDI

Geçtiğimiz yaz iş insanı Alihan Aloğlu'ndan ayrıldıktan çok kısa bir süre sonra aşk yaşamaya başladığı Thor Saevarsson ile Romanya'da olan Dilan Çiçek Deniz'in yaptığı ani bir hareketle omzu çıkınca, kolu askıya alındı.

Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre; Yıllarca voleybol oynayan 26 yaşındaki oyuncunun, sık sık çıkan omzu nedeniyle bu sporu bırakmak zorunda kaldığı öğrenildi.

 

Dilan Çiçek Deniz sevenlerini korkuttu! İşte son sağlık durumu ile ilgili etiketler Dilan Çiçek Deniz Romanya Thor Saevarsson
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.