Dikkatsiz çırak ustasını hastanelik etti

Brezilya, sakar çırağın ustasına yaşattığı trajikomik anları konuşuyor. Dikkatsiz çırak dükkan kapısına takmaya çalıştığı metal kirişi sabitlemeyince ustasının önce ayağını sonra da kafasını yaralıyor.

Brezilya'da "Ustaya yardımcı olsun" diye işe alınan çırağın dikkatsizliği, ustasını hastanelik etti. Sakar çırak dükkan kapısını ayıran metal kirişi yerine sabitlemeyince demir, oturduğu yerde telefonuyla ustanın önce ayağına sonra da başına düştü.

GÖRÜNTÜLER ÜLKE GÜNDEMİNDE

İlk kazada çırağın duvara sabitlenmediği metal kiriş, sandalyede durumdan habersiz ustanın ayağına büyük bir gürültüyle düşüyor.

AYAĞININ ACISI GEÇMEDEN BAŞINA DÜŞTÜ

Olayın devamında yaşananlar ise komedi filmlerinin aratmayacak türden.

Usta acıyla ayağını ovuşturmaya devam ederken, yere düşen demir parçayı geri alıp duvara tekrar dayayan sakar çırak, yine aynı şekilde sabitlendiğinden emin olmadan arkasını dönüp gidiyor.

Ayağını kontrol etmek için eğilen usta ise, bu kez başına düşen demir parça ile neye uğradığını şaşırıyor.

 

Dikkatsiz çırak ustasını hastanelik etti ile ilgili etiketler Brezilya
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.