Dikkat! Trendyol 12. Yıldönümü Hediye Çeki Dolandırıcılığı Başladı!

Trendyol 12. yıldönümü hediyesi adı altında akılalmaz bir dolandırıcılık ortaya çıktı. Whatsapp ve sosyal medya üzerinden gelen Trendyol yıldönümün çeki linkine kanmayın.

Trendyol 12. yıldönümü hediyesi adı altında Whatsapp, instagram gibi sosyal medya kanallarından gönderilen linklerle dolandırıcılığa kalkışanlar yeniden işbaşında. İnternetin son zamanların en çok konuşulan dolandırılcılık yöntemi olan linkleme modeli, bu kez Trendyol 12. yıldönümü hediye çeki adı altında gerçekleşiyor.

Dolandırıcılık yöntemi olarak Whatssapp ve instagram gibi sosyal medya platformlarından gelen "Trendyol 12. yıldönümü hediye çeki" linkine tıkladığınızda ne oluyor?

Dikkat! Trendyol 12. Yıldönümü Hediye Çeki Dolandırıcılığı Başladı!

Trendyol 12 yıl dönümü hediyesi gerçek mi?

Trendyol 12 yıl dönümü hediyesi gerçekten var mı, Trendyol'un gerçekten de böyle bir kampanyası var mı? WhatsApp ve sosyal medya üzerinden gelen linke tıklayanlar ne yapacak, anketi dolduranları ne gibi tehlike bekliyor? iPhone kazandınız şeklindeki mesajlar doğru mu?

Trendyol'dan Açıklama Geldi!

‘’Bazı haberleşme ve sosyal medya platformlarında yer alan “Trendyol 12. Yıl Dönümü Hediyesi” başlıklı bağlantı ve yönlendirmelerin şirketimizle ilgisi bulunmamaktadır. Trendyol olarak tarafımızdan gönderilmeyen bu tür kötü niyetli ve kimlik avı şüphesi bulunan bağlantılara itibar edilmemesini rica ederiz. Bu paylaşımlar ile ilgili gerekli hukuki işlemlerin başlatıldığını kamuoyuna saygıyla duyururuz.’’

Dikkat! Trendyol 12. Yıldönümü Hediye Çeki Dolandırıcılığı Başladı! ile ilgili etiketler trendyol 12. yıldönümü hediyesi gerçek mi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.