Dikkat! Instagram'a bu sabah öyle bomba bir özellik geldi ki...

Bu sabahtan itibaren Instagram'a kullanışlı bir özellik geldi. Artık t Instagram'da fotoğrafları arşivleme seçeneğini kullanabileceksiniz. Fotoğrafları arşivleme seçeneğini kullanarak profilinizde paylaştığınız fotoğrafları arşiv klasörüne atarak sadece kendiniz göreceğiniz şekilde ayıklayabilirsiniz. İşte Instagram'a eklenen yeni özelliğin detayları...

Instagram kullanıcılarına bu sabah sevindirici bir haber daha geldi. Sürekli kendisini geliştiren Instagram yeni özelliği ile artık fotoğrafları arşivleme seçeneği sunuyor. Peki Instagram'ın yeni özelliği fotoğrafları arşivleme seçeneği nasıl kullanılacak? Arşiv butonu sayesinde profilinizde paylaştığınız fotoğrafları arşiv klasörüne atarak sadece kendiniz göreceğiniz şekilde ayıklayabilirsiniz. Böylece artık herkesin görmesini istemediğiniz, ancak tamamen silmeyi de arzu etmediğiniz fotoğraflar arşivde yine elinizin altında olacak. Peki Instagram'ın arşiv butonu nasıl çalışıyor? Arşive giden fotoğraflar geri getirilebiliyor mu?

Instagram_resim

Sosyal medya kullanıcılarına Instagram'dan iyi haber. Teknolojinin gelişmesi ile hayatımız daha da kolaylaşıyor. Instagram'ın son özalliği hayatımızı baya kolaylaştıracak. Instagram'a gelen yeni 'arşiv' özelliği kullanıcıların sadece kendilerinin görebileceği paylaşım klasörü anlamına geliyor. Profil sayfanız açıkken uygulamanın hemen sağ üst kısmında yer alan arşiv butonuna dokunarak arşivlediğiniz tüm fotoğraflara ulaşabiliyorsunuz. Bu fotoğrafları sizden başka da gören kimse yok.

İşte Instagram'a eklenen yeni 'arşiv' klasörü

Instagram'da herhangi bir fotoğrafınızı arşivlemek için ise yapmanız gereken şey gayet basit. Önce paylaşım yaptığınız fotoğrafın üst kısmında yer alan '...' butonuna dokunun; ardından arşivle seçeneğini seçin. Hepsi bu! Arşivlediğiniz anda fotoğrafınız arşiv klasörüne iletilecek ve paylaştığınız görüntüler arasından kaldırılacak.
Paylaşım yaptığınız herhangi bir fotoğrafın üzerinden 'Arşivle' butonuna dokunmanız yeterli.

ARŞİVE GİDEN FOTOĞRAFLAR TEKRAR ESKİSİ GİBİ YAYINLANABİLİR Mİ?

Evet. Arşiv klasörüne girerek yine fotoğrafın özelliklerini seçip 'profilimde göster' seçeneğine dokunmanız yeterli. Böylece fotoğrafınız yayınlandığı tarih ve saat aralığında yayındaki fotoğraflarınızın arasında yerini alacak. Yani arşivlediğiniz fotoğrafları istediğiniz zaman tekrar yayına alıp herkesin görmesini sağlayabilirsiniz.

Dikkat! Instagram'a bu sabah öyle bomba bir özellik geldi ki... ile ilgili etiketler Instagram fotoğraf fotoğrafları arşivleme seçeneği arşiv
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.